CAMP ØST - Nibe Festival

CAMP ØST

Er du klar til et helt nyt område, hvor der er plads til masser af festglade mennesker, øl-bowling mellem teltene, sjov på campen og musik i højtaleren? Og hvor du vågner med naturen, friheden og vennerne som nabo?

Camp Øst er vores nyeste skud på stammen og et område, der bliver åbnet for første gang i år. Vi har brugt rigtig mange kræfter på at lave det fedeste område til dig, der gerne vil have lidt mere gang i den, men stadig mulighed for selv at vælge komforten.

Campingområdet ligger øst for vores smukke Skalskov med en privat og hyggelig skovsti, der fører dig op til Blå Scene på få minutter. Du er derfor tæt på musikken, scenerene og festivalområdet. Og når du vågner fra gårdsdagens festligheder, er det med udsigt til Limfjorden.

Camp Øst bliver indrettet, så der er plads til et bredt publikum, der både vil have komfort, fest og lidt nattero. Der er plads til alle – ung eller gammel. Det vigtigste er, at du får en sjov og uforglemmelig oplevelse. Aktivitetsområdet Chill & Champ flytter med ud på Camp Øst, og det bliver desuden muligt at booke lejre ind i et bestemt område.

Det er gratis at overnatte på Camp Øst, og du kan kvit og frit slå dit telt op, hvis du har armbånd til Nibe Festival. Her er det mere end lovligt at starte sin egen fest.

 

 

Stadig under udvikling

De to nye campingområder åbner til sommer, og vi glæder os til at vise jer alle opgraderingerne. Vi har store forventninger til de nye områder og arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden d. 30. juni, hvor Nibe Festival officielt åbner.

Vi har meget store forventninger til de nye campingområder, som kommer til at løfte ikke bare festivalen fremadrettet, men også oplevelsen for vores mange overnattende festivalgæster. Og det er uanset alder, temperament og behov” – udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Nu venter en dialog med en del af vores campister, så vi også kan leve op til de forventninger og behov, som nutidens festivalgæster må have ift. livet døgnet rundt på campingområderne. Med andre ord inddrages festivalgæsterne i at forme områderne – både ift. Nibe 2021, og mest af alt også fremover” – fortsætter Peter Møller Madsen.

Er du til lidt mere luksus, rent og relativt rolig område? Så skal du måske kigge lidt nærmere på Camp Vest.

 

Billeder: Skitser af den nye Camp Øst, hvor der bliver fokus på sjove aktiviteter og underholdning. OBS: det er KUN skitser og ikke den endelige version.

 

Campingsalget 

De to nye campingområder åbner til sommer, og vi glæder os til at vise jer alle opgraderingerne. Vi har store forventninger til de nye områder, og arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden d. 30. juni, hvor Nibe Festival officielt åbner.

Vi regner med at starte campingsalget i løbet af foråret, hvor vi også forventer at kunne komme med flere nyheder om de to campingområder. Vi kommer til at inddrage vores gæster i udformningen af de to områder, så følg med, hvis du har gode ideer. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, så er du sikker på at få det nyeste om Nibe Festival direkte i din indbakke.

 

SPØRGSMÅL?

Vi har samlet svaret på alle dine spørgsmål lige her.