Info - Nibe Festival

Info

You want to know stuff? Look here!

Billetkøb

Hvornår åbner billetsalg og armbåndspåsætning?

Billetsalg og armbåndspåsætning åbner som følger under festivalen:

Tirsdag: 14.00 – 02.00

Onsdag: 08.00 – 02.00

Torsdag, fredag og lørdag: 10.00 – 02.00

Husk at du kan altid købe din billet via nibefestival.dk, så du ikke behøver at stå i kø for billetkøb, når du ankommer til festivalen.

Kan jeg få armbånd på inden festival?

Ja, vi plejer at lave et arrangement inden festivalen starter. Dato og sted afventer.

Du kan få påsat følgende armbånd: 

– Partout, onsdags- og medhjælperarmbånd. Det er også muligt at få påsat et børnearmbånd, hvis barnet er ifølge med en voksen. 

Det er ikke muligt at få påsat backstage, VIP og partnerarmbånd før tid. 

Børn på festival?

Børn t.o.m. 11 år har gratis adgang ifølge med voksen. Herefter betales almindelig billetpris. Vi anbefaler at medbringe sygesikringsbevis på børnene, da vi i tvivlsspørgsmål om alder vil bede om fremvisning.

Hvornår er Nibe Festival?

Nibe Festival er altid i den første uge af skolernes sommerferie, derfor kan det variere på uge nummer 26 og 27.

Skolernes ferie starter altid den sidste fredag i juni.

I 2022 er der Nibe Festival i uge 26 (29. juni – 2. juli)

I 2023 er der Nibe Festival i uge 27 (5. juli – 8. juli)

Hvor køber jeg billet?

Billetter købes via www.nibefestival.dk. Under festivalen kan du også købe billet i billetsalg ved indgangen. Du kan dog altid købe billet online og printe billetten, inden du ankommer til festivalen.

Jeg har problemer med billetkøb

Hvis du oplever problemer med onlinekøb af billet, skal du kontakte vores billetudbyder Billetten via nedenstående kontaktinformationer. 

Kan du ikke finde din billet i din mailbox? Så tjek først, om din billetmail er havnet i uønsket post, da nogle mailudbydere – primært hotmail.com og gmail.com – kan placere mailen her.
Hvis du stadig ikke kan finde billetmailen, skal du kontakte Billetten.

Du kan træffe Billettens kontor på hverdage mellem kl. 10.00 – 16.00.

Billetten A/S (ved ændringer eller spørgsmål til billet købt via internet) 
Bredgade 32, 3. sal 
6000 Kolding 
Tlf. 70 20 20 96 
E-mailadresse: service@billetten.dk

Betaling på festivalen

Cashless

Der modtages ikke kontant betaling i boderne, og der kan kun betales med følgende kort:

Dankort, Visa/dankort, Mastercard, Visa, Matercard debet, Maestro, Visa Electron, JCB, China UnionPay. Desuden kan der betales med Nibe-kort.

Har gæsten kun kontanter henvises til de to kontantboder, hvor de kan indsætte dem på et Nibe-kort. Kontantboderne findes ved hovedindgangen samt på Junglestien.

Åbningstiderne for Kontantboderne er:
Kontantboden ved hovedindgangen: 

 • Tirsdag: 16:00 – 24:00
 • Onsdag: 10:00 – 24:00
 • Torsdag: 11:00 – 24:00
 • Fredag: 11:00 – 01:00
 • Lørdag: 11:00 – 01:00
 • Søndag: 08:00 – 14:00

Kontantboden på Junglestien:

 • Onsdag: 12:00 – 24:00
 • Torsdag: 12:00 – 24:00
 • Fredag: 12:00 – 01:00
 • Lørdag: 12:00 – 01:00

Hvor kan jeg bruge Nibe-kortet?
Der kan betales med Nibe-kortet i alle barer og boder. Vær OBS på, at der skal/kan betales kontant i badevognene, i garderobebokse og hos de eksterne boder i kræmmergaderne.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit Nibe-kort med penge på?
Hvis du mister dit Nibe-kort, kan vi nemt lukke det og overføre det tilbageværende indestående til dit nye kort. Det er dog kun muligt, hvis du kan dokumentere, at Nibe-kortet er dit. Det kræver, du tager et billede af dit Nibe-kort med synligt kortnummer (se bagsiden).

Hvad gør jeg, hvis jeg har penge tilbage på Nibe-kortet, når Nibe Festival er overstået?
Det er muligt at tilbageføre pengene til kreditkort eller få tilbageværende penge på kortet udbetalt kontant. Det kan du gøre i Kontantboderne indtil søndag den 4. juli kl. 14:00.
Herefter kan du henvende dig i Festivaladministrationen på Industrivej 5 i følgende tidsintervaller:

 • Søndag d. 4. juli 14:00 – 16:00
 • Mandag d. 5. juli 16:00 – 20:00
 • Tirsdag d. 6. juli – 16:00 – 20:00

Efter tirsdag den 6. juli er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling.

Handicapservice

Parkering på campen

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at få din handicap-bil ind på Campen. Vi vil etablere et lille område tæt ved indgangen til Campen, hvor bilen skal stå. Bilen skal have handicapskilt i forruden. Dit ønske skal ligeledes sendes til anders@nibefestival.dk.

Medicin på festivalen

Alt medbragt medicin skal være i original emballage og til eget forbrug svarende til festivaldagene.

Medbragt medicin bliver gennemgået ved indgang til festivalen og kan blive vurderet af vagthavende læge, hvis den medbragte mængde medicin ikke er i overensstemmelse med det forventede forbrug.

Vi tilbyder at opbevare medicin for festivalgæsten. Er den medbragte mængde medicin ikke i overensstemmelse med det forventede forbrug, opbevares medicinen hos festivalen og udleveres ved festivalens afslutning.

Hvis det skønnes, at medicinen er med henblik på videresalg eller anvendes som euforiserende stoffer, overdrages personen til Nordjyllands Politi.

Generelt

Handicappede er naturligvis også velkomne på Nibe Festival, men da festivalen er beliggende midt inde i en den smukke Skalskov, skal vi advare om, at det ikke er nemt at komme rundt som kørestolsbruger eller gangbesværet.

Vi har med årene forsøgt at skabe nogle rammer, som trods alt gør det lettere at være handicappet på Nibe Festival. Disse rammer er kort skitseret i nedenstående tekst.

Handicapsledsagere

Hvis man har behov for at få en ledsager med, skal man fremsende sit ønske til anders@nibefestival.dk senest den 21. juni. 

Dokumentation for man har et gyldig ledsagerkort, skal fremsendes på forlangende.

Handicapledsageren har gratis adgang til samme type billet som vedkommende, som man skal ledsage. Har man brug for skiftende ledsagere i løbet af dagene, aftales det med Billetsalg ved ankomst.

Parkering samt af- og pålæsning udenfor området

Du kan selvfølgelig parkere, som enhver anden gæst, på de etablerede parkeringspladser i området. Du har dog også en mulighed for at parkere tættere på festivalpladsen og således undgå trapper og nogle af stierne. Kommer du i bil eller minibus, er der mulighed for, at du kan få en parkeringstilladelse, så du kan parkere på Skalvej tæt ved skoven.

Parkeringstilladelsen skal bestilles hos festivalen via anders@nibefestival.dk senest den 22. juni. Du skal oplyse, hvem der skal bruge parkeringstilladelsen, samt hvilken dag(e) tilladelsen skal gælde for. Bilen skal desuden have handicapskilt i forruden.

Teltslagning

På Campen har vi etableret et mindre teltområde for handicappede, hvor der bl.a. findes handicaptoilet og mulighed for at få opladet kørestole. Af hensyn til planlægningen og indretningen af Campen skal du sende dit ønske om at gøre brug af Handicap-Campen til anders@nibefestival.dk senest den 21. juni.

Toiletter

På Hestepladsen (bl.a. Stor Scene), på området ved Blå Scene samt på Campen er der handicaptoiletter.

Handicaptoiletterne er låste, da de er forbeholdt handicappede. Mod et depositum på 100 kr. kan du få din personlige nøgle. Du kan købe nøglen i vores Service Center eller hos Camp Service Center. Depositum returneres, når du afleverer nøglen. Sidste frist for aflevering af nøgler er i Service Centeret: Lørdag kl. 02.00 og i Camp Service Center: Søndag kl. 14.00. Husk at nøglen SKAL afleveres det sted, hvor den er købt, ellers refunderes depositum ikke.

Kørestolsplatforme

Vi har desværre ikke mulighed for at etablere specielle kørestolsplatforme foran scenerne, men ved den store scene på Hestepladsen er der faktisk en naturlig forhøjning, hvor der er et udmærket overblik over scenen. Derudover kan vi anbefale ophold i venstre side (mod scenen), hvor der normalt er relativt god plads til kørestole.

Hittegods

Under festivalen

Finder du tabte genstande skal disse indleveres i Servicecenteret. Har du mistet noget, kan du henvende dig i Servicecenteret for at se, om det er fundet og indleveret.

I ugen efter festivalen kan du efterfølgende henvende dig personligt eller på telefon 9835 0006 i Festivaladministrationen på Industrivej 5. 
Søndag d. 4. juli 14:00 – 16:00
Mandag d. 5. juli 16:00 – 20:00
Tirsdag d. 6. juli 16:00 – 20:00

Fredag i ugen efter festivalen indleveres alt Hittegods til Nordjyllands Politi. 

Indleveret tøj doneres herefter til genbrug.

Efter festivalen

I ugen efter festivalen kan du efterfølgende henvende dig personligt eller på telefon 9835 0006 i Festivaladministrationen på Industrivej 5. 
Søndag d. 4. juli 14:00 – 16:00
Mandag d. 5. juli 16:00 – 20:00
Tirsdag d. 6. juli 16:00 – 20:00

Fredag i ugen efter festivalen indleveres alt Hittegods til Nordjyllands Politi. 

Indleveret tøj doneres herefter til genbrug.

Efterladt på campen søndag

Bemærk at tøj, soveposer, telte, stole, der er efterladt på campen, IKKE indleveres til hittegods søndag, men samles som affald og sendes til genbrug/forbrænding. Vores oprydningsteam scanner selvfølgelig for værdigenstande, så godt de kan, inden der samles til affalds.

Sikkerhed

Camping- og teltregler

Opsætning: Sæt aldrig dit telt op på brandveje. 
Alle pløkker skal være indenfor de afmærkede områder

Telte udenfor de afmærkede områder bliver øjeblikkeligt nedtaget.

Teltstørrelse: Telte må maksimalt være 16 m2.

Der er ingen adgang for biler (af- og pålæsning). 
Campingvogne m.v. må naturligvis godt trækkes ind på plads inden torsdag kl. 20.00, men bilen skal ud umiddelbart herefter.

Campingvogne mv. skal være indregistrerede. Prøveplader accepteres ikke.

Der er ikke mulighed for at tilslutte strøm til campingvogne i caravanområdet, ligesom det heller ikke er tilladt at benytte campingvognens gasanlæg i caravanområdet.

Der må ikke opsættes fortelte til campingvogne.

Sofaer, køleskabe/frysere, generatorer, pavilloner, presenninger o.lign. må, af hensyn til sikkerheden, ikke medbringes på campingarealerne.

Hunde har ingen adgang. 

Nedtagning/Hjemrejse: Telte skal være fjernet senest søndag kl. 12.00.

Campingvogne mv. kan først afhentes søndag kl. 08.00.

Brand- og gasregler

Brug af åben ild (inkl. myggelys, stearinlys, primusapparater, fakler, grill o.l.) er strengt forbudt
Brug i stedet festivalens egen kogeø, der er placeret i en lille indhegning tæt ved indgangen til Campen.

Det heller ikke er tilladt at benytte campingvognens gasanlæg i caravanområdet.

Spiritusreglement

Du må ikke medbringe øl og spiritus på camp- og festivalområderne – dette gælder dog ikke vand og sodavand i ubrudte flasker og udelukkende til eget behov.

Nibe Festival forbeholder sig ret til at kontrollere bagage, campingvogne, biler o.l., mad, sodavand og vand i ubrudte flasker, frugt osv.  må gerne medbringes. Dette gælder overalt på festivalens område.

Regler for medicin

Alt medbragt medicin skal være i original emballage og til eget forbrug svarende til festivaldagene.

Medbragt medicin bliver gennemgået ved indgang til festivalen og kan blive vurderet af vagthavende læge, hvis den medbragte mængde medicin ikke er i overensstemmelse med det forventede forbrug.

Vi tilbyder at opbevare medicin for festivalgæsten. Er den medbragte mængde medicin ikke i overensstemmelse med det forventede forbrug, opbevares medicinen hos festivalen og udleveres ved festivalens afslutning.

Hvis det skønnes, at medicinen er med henblik på videresalg eller anvendes som euforiserende stoffer, overdrages personen til Nordjyllands Politi.

Transport

Bus

Du kan enten vælge rute 50, 100 eller 950X. I dagtimerne skal du normalt højst vente et kvarter, inden busser kører mod Nibe.

Bussen holder lige ved Gl. Stadionvej, som er meget tæt på indgangen til festivalpladsen. 

I forbindelse med Nibe Festival er der indsat ekstra “natbusser” mod Aalborg (Rute 50N).

Busbillet

Når du skal med bus til Nibe Festival, kan du med fordel købe en særlig festivalbillet. Billetten koster 30 kr. hver vej, og kan købes i NT’s billet-app NT Billet, samt i webshoppen NTbillet.dk.

Billetten er gyldig i alle NT’s busser samt Nordjyske Jernbaners tog i 3 timer fra købstidspunktet.

Parkering

Der er gratis parkering i forbindelse med Nibe Festival.

Se kort over parkering