LUX

På Lux er servicen i højsædet. Morgenmad er selvfølgelig med i prisen, så man starter aldrig dagen på tom mave. 

Ordet hygge er et ord, der kun kan bruges for lidt om dette område, og på Lux er der derfor også aktiviteter kun forbeholdt campens gæster. Sidst, men ikke mindst er der nattero, så man som gæst kan lade batterierne op og være frisk til næste dag. Der vil selvfølgelig være larm eftersom vi er på en festival, men det er et af de mest rolige områder på Nibe sammen med Resortet. 

Lux er placeret på Vest, der findes på engen ved foden af Nibe-hækken, hvilket skaber en helt unik stemning og den smukkeste udsigt over Limfjorden. Området er lukket, og der er kun adgang for folk med et Lux campingarmbånd. 

På Lux er det mulig at medbringe sit eget telt, campingvogn eller autocamper. Det er også muligt at medbringe sit eget fortelt – som det eneste sted på vores overnatningssteder. På Lux kører man selv sin campingvogn på plads. 


BOFORMER PÅ LUX: 

BoformPersoner (max)Pris
Teltplads m. eget telt*41.200 kr.
Caravanplads med fortelt41.700 kr.
Caravanplads uden fortelt41.400 kr.
Tillæg for ekstra personer**1300 kr.
*Når du tilkøber en teltplads til 1.200 kr., hvor du/I medbringer eget telt, er det tilladt at overnatte op til fire personer i teltet. Hvis du/I ønsker at overnatte flere i teltet, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

**Når du tilkøber en caravanplads (campingvogn, autocamper) på Lux, må I overnatte op til 4 personer i campingvognen, autocamperen og teltet. Hvis du/I ønsker at overnatte flere, kan ekstra personer tilføjes for 300 kr. pr. person.


Kort over Vest