KARMA

Karma er designet til festaben, der er vild med tanken om gratis bad, egne toiletter og muligheden for at forudbestille morgenmad.  

På Karma er du stadig en del af det festlige miljø på Øst, men du får adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet. Der vil stadig være en del larm, så forvent ikke en stille camp. 

Karma er placeret i den nordlige ende af Øst, så området ligger lidt længere væk fra festivalpladsen i Skalskoven, men du behøver ingen bus eller bil – blot det lange ben foran. Så er dagens motion også sikret. Følg blot skovstien tæt på Grøn Scene. 

Der er kun adgang til området med et Karma campingarmbånd, og som gæst på Karma har du adgang til campens private bar og loungeområde. 


Boformer på Karma: 

BoformPersoner (max)Pris
Teltplads m. eget telt*4 700 kr.
Opstillet tunneltelt4 1.800 kr.
Caravanplads (campingvogn mm.) uden fortelt4 1.200 kr.
Tillæg for ekstra person**1250 kr.
Karma Komfort22.500 kr.
*Når du tilkøber en teltplads til 700 kr., hvor du/I medbringer eget telt, er det tilladt at overnatte op til fire personer i teltet. Hvis du/I ønsker at overnatte flere i teltet, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

**Når du tilkøber en caravanplads (campingvogn, autocamper) eller teltplads på Karma, må du/I overnatte op til 4 personer i campingvognen, autocamperen eller teltet. Hvis I ønsker at overnatte flere, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person. Ekstra personer tilkøbes på ankomstdagen ude på Karma. Ved Karma Komfort er det kun muligt at overnatte 2 personer.

OBS: Campingarmbåndet giver kun adgang til det pågældende campingområde. Det er ikke et festivalarmbånd og giver derfor ikke adgang til festivalpladsen.


 

Kort over Øst