Barer

Nibe Festival barer

DRIKKEVARER PÅ NIBE

Ingen skal tørlægges på Nibe Festival! Og er der noget vi kan og vil, så er det at servere lækre eksotiske drinks, iskolde fadøl og shots i lange baner med de bredeste smil på læberne. Og det stopper ikke der! Vi er en festival, der hele tiden gerne vil afsøge nye smagsoplevelser og sjove trends, så vi udvider hvert år vores sortiment med spændende, nye drinks-oplevelser. Hvad enten du er til den klassiske fadbamse eller vover dig ud i en specialøl, så kan du finde det på Nibe Festival.

Husk også at smage vores mega populære æblekageshots, og glem ikke at forkæle dig selv med kølig champagne i ”Champagnebaren” – her finder du en stemning, der vil gøre selv Jeppe K misundelig!

Løber du tør for C-vitaminer undervejs, så frygt ikke. Vi serverer – måske Danmarks – bedste friskpresset appelsinjuice med eller uden vodka! Ingen festival uden farverige cocktails – dem finder du naturligvis også på stribe rundt omkring på de festlige, stemningsfyldte diskoteker og hyggelige barer i den smukke Skalskov. 

FIND ALLE VORES BARER I APP’EN

Hvis du downloader vores app, så finder du via kortet en oversigt over alle vores lækre barer, madboder, scener osv.

Download Nibe Festival 2023 i App Store og Google Play.