VIP Lounge

VIP Lounge er for dig, der ønsker at sætte en eksklusiv ramme for din festivaloplevelse. Loungen er placeret midt i skoven indhyllet i skovens idyl, som sætter rammen for en fantastisk atmosfære.

Her har du både mulighed for at banke den perfekte fest på benene, eller slappe lidt af i loungemøblerne. Som VIP-gæst har du adgang til loungen hele dagen – fra vi åbner festivalpladsen og helt indtil kl. 00.30. 

VIP OPLEVELSEN ER I TOP

Vi sætter altid dig som VIP-gæst i centrum, lytter til dine ønsker, og sørger for at give dig en fantastisk festival-oplevelse. VIP Loungen har den bedste placering på hele festivalpladsen med nem adgang til Stor scene. Der er god plads, mange hyggekroge, der er designet i tæt samarbejde med vores VIP partnere, to udgange der gør det nemt for dig at komme rundt til festivalens mange koncerter, samt flere barer.

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Du bliver den bedste vært, for i VIP Loungen er der naturligvis fri bar hele dagen. Der er rig mulighed for at sidde overdækket i et af de hyggelige, åbne telte og nyde sin mad og et glas vin fra baren. Derudover er der naturligvis gratis wifi og mulighed for at få opladet sin mobil samt adgang til VIP garderoben. Skovens trækroner danner rammen og loftet for hele området.

NETWORKING

Vil du opbygge eller pleje netværksrelationer og forretningsforbindelser, er VIP Lounge den perfekte mulighed. En smukkere ramme findes simpelthen ikke – og der er ikke sparet på noget, hverken i forhold til mad, drikke eller komfort. Der er med andre ord et veltilrettelagt sortiment, der er en ægte VIP Gæst værdig.

Vi hjælper med at sammensætte den totale oplevelse med transport til festivalen og hjem igen om natten. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det perfekte setup.

PRISER 2024

  • Backstage dagsbillet med adgang til VIP Loungen – onsdag: 1.825 kr.
  • Backstage dagsbillet med adgang til VIP Loungen – torsdag, fredag eller lørdag: 2.125 kr. (UDSOLGT)
  • Backstage partout-billet med adgang til VIP Loungen onsdag: 2.825 kr. (UDSOLGT)
  • Backstage partout-billet med adgang til VIP Loungen torsdag, fredag eller lørdag: 3.175 kr. (UDSOLGT)

Alle priser er ex. moms.

Dinner Deluxe

Til jer der ønsker ekstra forkælelse og luksus, når I skal nyde jeres aftensmad i VIP Loungen. I bliver seatet samlet i aflukket hyggeligt område med flot dækkede borde, hvor I serviceres af jeres egen tjener. Drikkevarer serveres direkte ved bordet – I bestiller bare ved jeres tjener ved bordet. Maden afhenter I selv ved kokkene. Så I får nemlig lige præcis det, I gerne vil have. Efter I har spist, serveres der kaffe, likør eller en cognac samt lidt lækkert og sødt.

I har jeres helt eget bord fra kl. 17.00 – 18.30 eller fra kl. 19.00 – 20.30. Har du bestilt Dinner Deluxe kl. 17.00-18.30, skal I forlade jeres bord senest kl. 18.30, så vi kan gøre klar til næste seating kl. 19.00. Hvis der ikke er booket nye gæster ind til kl. 19.00, Kan I selvfølgelig bare blive siddende, så længe I vil.

Pris pr. person: 150 kr. ex. moms

Praktiske informationer som parkering, Check-in, åbningstider, menuen mv. finder du på vores Facebookside “Nibe Festival – VIP Lounge” under fanen “Om” eller ved at klikke lige her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at sende os en besked på Facebooksiden.

Følg “Nibe Festival – VIP Lounge” på Facebook