koncert aalborg

Stjerneregnen fortsætter i Nibe

Vejrudsigten melder fortsat om stjerneregn i Nibe. Musikprogrammet til 2022 bliver nu udvidet med fem fantastiske artister – Drew Sycamore, Benjamin Hav & Familien, Michael Learns To Rock, Joyce og Clara.

Det gav et forrygende og positivt gennemslag, da det i sidste uge blev offentliggjort, at amerikanske Black Eyed Peas spiller på Nibe Festival onsdag d. 29. juni. Og inden Nibe om få dage smider endnu et legendarisk hovednavn, kommer her en håndfuld danske navne. Leveret i ét strøg, og med den bredde, der altid kendetegner musikprogrammet på Nibe. 

DREW SYCAMORE

”I Wanna Be Dancing”, “45 Fahrenheit Girl” og “Take It Back” har alle ramt toppen af landets hitlister og affødt tonsvis af airplay for nordjyske Drew Sycamore. Drew har sunget sig direkte ind i danskernes hjerter med den stærke stemme, den fede udstråling og de fængende melodier.

Drew Sycamore tog for alvor hul på sin solokarriere i 2015, hvor hun vendte tilbage til Danmark efter seks år i England. Her tog karrieren hurtigt fart, og hun begyndte bl.a. at skrive sange for og med bl.a. Medina, Gulddreng og Dûné.

I 2019 udkom det anmelderroste debutalbum ”Brutal”, og allerede i 2021 det hitspækkede album – ”Sycamore”. Nu skriver vi 2022, og nordjyske Drew Sycamore spiller torsdag d. 30. juni kl. 00:00 for første gang Nibe.

BENJAMIN HAV & FAMILIEN

Han har væltet Nibe med Benal, og var også booket til den festival i 2020, der, ligesom festivalen i 2021, blev aflyst. Til sommer fyldes Skalskoven atter med tusindvis af festivalgæster – og Benjamin Hav kommer sammen med ”Familien” – et tight og forrygendes fedt partyband.

Alt det der corona-noget har på ingen måde hæmmet Benjamin Hav. Han er så klar og stærkere end nogensinde efter udgivelsen af flere soloalbums.

Lørdag aften bliver Blå Scene en hot sag. Benjamin Hav & Familien laver fest, er særdeles gæstfrie og byder på hits som ”Musse”, ”Den Dejligste Boy”, ”Spice Up The Boy” og selvfølgelig nogle af de stærke fra Benal-tiden.

JOYCE

Joyce rammer Nibe 2022 med den fedeste blanding af helt nye sange og sange fra det anmelderroste debutalbum – ”Formskifter”, som af GAFFA blev kåret som ”Årets Bedste Album”.

Det hele startede tilbage i 2020, hvor singlen ”Djævlen” blev udvalgt som P3’s uundgåelige, og siden har Joyce fået massiv airplay på radiostationer landet over. Det seneste år har Joyce arbejdet med at udvikle en større og mere pompøs lyd, og det er der bl.a. kommet singlen ”Lev Beskidt” ud af. Singlen er den første teaser for Joyce’s kommende album, der udkommer i 2022.

Vi er slet ikke i tvivl om, at det bliver en knivskap rock-oplevelse, når Joyce banker ”Formskifter”, ”Åh Nej Chefen Ringer” og ”Djævlen” og alle de andre fede rocknumre af i Reservatet fredag kl. 18:00.

CLARA

Clara er en af flere stærke kvinder, som har sat sig godt og solidt på den danske musikscene.

Efter Clara som 17-årig debuterede med singlen ”What They Say” er der sket voldsomt meget. Ikke alene har Clara leveret hits, som er streamet ikke mindre end 75 millioner gange. Clara har samtidig også været på en musikalsk mission de seneste to år. Sammen med Jonathan Elkær fra Phlake har Clara arbejdet på et kommende album, som ud fra singlen ”Energies Don´t Lie” stadig festligt og farverigt, men som også kommer ind til kernen af det danske musikalske stjerneskud.

Clara spiller Stor Scene fredag d.1. juli kl. 13:30.

MICHAEL LEARNS TO ROCK

En af dansk musiks helt store eksportvarer er tilbage i Nibe. Med storladne hits som ”That´s Why You Go Away”, “Take Me To Your Heart”, ”I Still Carry On”, “Strange Foreign Beauty”, “25 Minutes” og “The Actor” leverer Michael Learns To Rock altid stemningsfyldte og fællesskabende koncerter.

Efter tre årtier på den internationale scene er Michael Learns To Rock heldigvis stadig aktuelle og vil for altid være en milepæl i dansk og international pop-historie.

Michael Learns To Rock spiller Reservatet onsdag d. 29. juni.

Musikprogram 2022

Lige nu er følgende navne offentliggjort:

Black Eyed Peas (US), Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Suspekt, MALURT, Martin Jensen, Alex Vargas, Jada, Tobias Rahim, GNAGS, Tessa, Cheff Records (TopGunn, Kidd, Klumben, ELOQ), Faustix x Ude Af Kontrol, Artigeardit, Poul Krebs, Mekdes, Jonah Blacksmith, Dopha, Burhan G og Andreas Odbjerg, Benjamin Hav & Familien, Joyce, Drew Sycamore, Clara og Michael Learns To Rock.

Se også musikprogrammet her.


VIL DU MED PÅ NIBE 2022?

Køb din billet inden d. 1. marts og spar penge

NU PRIS:
Partoutbillet: 1675 kr. ex. gebyr
Dagsbillet: 600 kr. ex. gebyr

PRIS FRA 1. MARTS
Partoutbillet: 1875 kr. ex. gebyr
Dagsbillet: 695 kr. ex. gebyr