Nibe Festival - Stor Scene

Se de første navne på plakaten i 2022

Nibe Festival 2022 bliver fire dage med fuld skrald på festen, fællesskabet og ikke mindst musikken. Efter to år uden en normal Nibe Festival gør vi os ekstra umage med at sammensætte det helt rigtige musikprogram, så du kan få den fedeste festivaloplevelse!

Vi er derfor ovenud glade for, at vi nu kan løfte sløret for de første fire navne på musikprogrammet til Nibe Festival 2022.

Køb din billet til Nibe Festival 2022 her.


Jada

Fantastiske Jada debuterer langt om længe på Nibe Festival, når hun onsdag d. 29. juni 2022 spiller sommerens eneste nordjyske koncert.

Med numre som ”Nudes”, ”Lonely”, ”On Me”, ”Keep Cool” og ”I’m Back” kommer Jada til at blæse publikum omkuld.


Tobias Rahim

Endnu et navn, som vi glæder os til at byde velkommen på Nibe Festival for første gang, er charmerende og talentfulde Tobias Rahim.

Med sin karakteriske lyd og utallige stærke, musikalske samarbejder i bagagen har Tobias Rahim hurtigt tryllebundet det danske publikum, og vi ser frem til at opleve to-meter-manden på Nibe Festival 2022.


Alex Vargas

Alex Vargas brager fortsat frem på den danske musikscene, og for tredje gang kan vi nu præsentere den uhyre dygtige artist som en del af musikprogrammet på Nibe Festival.

Koncerten bliver den eneste af sin slags i Nordjylland denne sommer, og vi kan derfor slet ikke vente med at opleve Vargas til en intim og eksklusiv koncert under den mørke dug på Blå Scene.


GNAGS

Glæd dig til at opleve ustyrlige og energiske GNAGS på Nibe Festival 2022!

Som altid er der garanteret fest og hitparade, når GNAGS – et af de længst levende navne inden for dansk musik – rammer Stor Scene fredag d. 1. juli.


Hvem mangler vi på plakaten til Nibe Festival 2022?

En stor del af musikprogrammet til Nibe Festival 2022 er stadig under udarbejdelse, og du kan derfor nå at få indflydelse på, hvilke artister vi booker.

Indsend dine musikønsker her. Måske går de i opfyldelse.