Sådan undgår du at købe falske billetter til Nibe

Vi har næsten udsolgt af alle vores billetter til Nibe Festival 2024! Vi oplever derfor, at svage personer forsøger at snyde ved at sælge falske billetter. Det vil vi for alt i verden gerne undgå! 

I samarbejde med vores billetudbyder – Billetten – har vi udviklet en guide til, hvordan du undgår at købe en falsk billet. 

Køb og salg af billetter

Vores billetudbyder – Billetten – tilbyder muligheden for at omregistrere festivalbilletter, så du undgår, at din købte billet ikke også er solgt til 20 andre forhåbningsfulde personer.

  1. Billettens nuværende ejer (Sælger) kontakter Billetten via mail til service@billetten.dk og oplyser
    • Ordrenummer
    • Navn og kontaktoplysninger på den person, billetten må overdrages til (Køber).
  2. Sælger beder herefter Køber kontakte Billetten på tlf. 70202096. Her skal Køber oplyser Sælgers ordrenummer og give sine kontaktoplysninger
  3. Herefter annullerer og refunderer Billetten den oprindelig billetpris (ekskl. billetgebyret) til Sælger (sletter ordrenummer) og booker billetten i Købers navn
  4. Køber betaler Billetten et gebyr på 50 kr. samt billetprisen for ændring af billetten.

Ovenstående procedure er gældende for partout- og dagsbilletter til Nibe Festival.


Vigtigt: 

Nibe Festival er på ingen måde involveret i processen, og kan på ingen måde gøres juridisk forpligtet eller ansvarlig i processen. Hvis der måtte opstå problemer før/under/efter festivalen, kan Nibe Festival ikke holdes til ansvar. Nibe Festival vil i stedet henvise til Billetten for behandling af klagen.


Er du blevet snydt?

Har du, eller kender du nogen, der har været udsat for svindel med festivalbilletter, så er her tre gode råd til, hvad du kan gøre:

1. Meld personen til politiet
Har du et bankudtog, der viser overførslen af penge, så kan du anmelde personen for økonomisk svindel på nettet. Hold dig endelig ikke tilbage fra at anmelde personen. Du er højest sandsynligt ikke den eneste, der er blevet snydt. 

Jo før du anmelder sagen, jo før kan gerningsmanden stoppes og forhindre, at andre bliver snydt. 
Anmeldelse sker her.

2. Giv Mobilepay eller din bank besked
Hvis du har overført pengene via Mobilepay, kan du også give besked til Mobilepay om, at det pågældende nummer er blevet brugt til snyd, og du vil i nogle tilfælde kunne få dine penge tilbage. 

Læs mere om Mobilepay her.

Kontakt også din bank for at se, om de kan hjælpe med at trække dine penge tilbage. 

3. Giv Nibe Festival besked

Er du blevet snydt og har du anmeldt det til politiet, så må du gerne orientere os på ak@nibefestival.dk.