Presse - Nibe Festival

Presse

Herunder finder I en række presserelevante oplysninger. 

Overnatning
Du har mulighed for at overnatte på festivalens Backstage Camp. Der er dog begrænset plads, så bestil plads hurtigst muligt – via mail til backstagecamp@nibefestival.dk  

Parkering
Det er muligt at anmode om parkeringstilladelser. Tilladelserne anmodes via helle@nibefestival.dk, og de gælder til området ved Nibe Svømmebad. 

Pressemøder
Onsdag, torsdag, fredag og lørdag kl. 15.00 afvikles festivalens officielle pressemøde.

Til pressemødet vil der – udover relevante oplysninger – blive formidlet appetitlige, underholdende og/eller musikalske indslag.

Vi ser meget gerne, at samtlige medier er repræsenteret til pressemøderne, da vi giver mange nyttige og vigtige meddelelser under pressemøderne. Det er også i forbindelse med pressemøderne, at festivalens talsrepræsentanter vil være tilstede og klar til interviews, så vidt tiden tillader det.  

Mediebyen
Mediebyen er et arbejdsområde og samtidig også et sted, hvor vi alle skal føle os godt tilpas. Derfor skal I bære synligt pressekort i Mediebyen.

De medier, der ikke har eget pressekort kan rekvirere Nibe Festivals officielle pressekort via helle@nibefestival.dk. Oplys venligst navn på kortbærer og medie. 

Kontaktinformationer

Kortet får I udleveret i Sekretariatet i Backstageområdet. 

Sekretariatet: +45 98350006

Akkreditering

Ledte du efter info om akkreditering?