carpark north koncert

Carpark North og tre meget stærke, nye navne klar til Nibe 2023

Flere navne til posteren i Nibe. Denne gang den altid store og elskede fest med Carpark North. Og så tre stærke og meget populære, nyere navne, som kommer buldrende igennem det frodige musikalske danske landskab og direkte ind i Skalskoven – nemlig eee gee, Lamin og Danser Med Piger.  

Carpark North 

Altid et hit i Nibe. Altid en stor fest. Altid én lang hitparade med numre som ”Transparent and Glasslike”, ”32”, ”Human”, ”Shall We Be Grateful” og, og, og….  

Carpark North er tilbage i Nibe, som de senest besøgte i 2019.  

”Skoven er en fantastisk ramme, man får næsten sådan en indendørs fornemmelse, når man står dernede i gryden. Det er en fed festival. En af Top 3 festivalerne i Danmark” sagde Carpark North i et interview i 2018.  

”Gryden” venter atter Carpark North, når de torsdag d. 29. juni er tilbage på Stor Scene midt i den smukke Skalskov. 

eee gee 

En af fremtidens store danske sangerinder, imponerende og unikke eee gee, debuterer på Nibe til sommerens festival. Emma Grankvist, som eee gee oprindeligt hedder, kom på alles læber allerede i 2021 bl.a. med singlen ”Killing It”, som fik masser af hæder og omtale. 

Siden kom debutalbummet ”Winning” som bl.a. i Gaffa blev kåret som årets album.  

Lamin 

”Årets Nye Danske Navn” (DMA 2022) og ”P3 Talentet” (P3 Prisen) er selvfølgelig også klar til Nibe. Numre som ”Gode Dage, Gode Drinks”, ”Hvad Skal Der Ske”, ”Windows” og henholdsvis ”Vågen” og ”Hvor Fuck Er Min Drink” – begge numre i samarbejde med Artigeardit. Lamin leverer en stor fest og præsterer big time på radio og i streaminguniverset. 

Lamin er allerede kæmpe, og i øvrigt pt. 13. mest ønskede danske artist. Vokser garanteret ubetinget videre i popularitet, som var den sympatiske rapper stoppet med gær og substrat af bedste kaliber.  

Lamin laver festen i Nibe fredag d. 30. juni. 

Danser Med Piger 

Tonsvis af airplay – bl.a. med nummeret ”Danser Med Piger” og ”Kemikalier” bakket op af Kidd. Læssevis af gode anmeldelser og drøn på TV-tiden. Danser Med Piger og deres meget festlige og dansevenlige pop er gået i danskernes blod. 

Danser Med Piger er samtidig et forrygende liveband, som selvfølgelig fredag d. 30. juni skal genopleves i Nibe efter de til Nibe 2022 stopfyldte nogle måske lidt for intime rammer.  

Offentliggjorte navn til Nibe 2023

OneRepublic (30. juni)

Lukas Graham (28. juni)

The Minds Of 99 (29. juni)

Nik & Jay (1. juli)

Tobias Rahim (30. juni)

L.O.C. (28. juni)

Carpark North (29. juni)

Saveus (1. juli)

Benjamin Hav & Familien (29. juni)

Oh Land (TBA)

Hjalmer (TBA)

Hugorm (29. juni)

PRISMA (TBA)

Danser Med Piger (30. juni) 

eee gee  

Lamin (30. juni)

Læs mere om vores musikprogram eller køb din billet.