FIRMA LOUNGEN

En VIP Lounge kun for jeres firma

Få jeres helt egen VIP Lounge kun for jeres firma. Forkæl jeres medarbejdere med årets største fest midt i Skalskoven til Nibe Festival. Vi sørger for musikken og de fantastiske rammer, I skal bare sørge for det festglade humør. For at booke Firma Loungen skal I være minimum 150 personer.

Jeres eget aflukkede område midt på festivalen

“Firma Loungen” er jeres helt egen private VIP Lounge. I har adgang til fri bar hele dagen, og der er lækker mad til både frokost og aftensmad. I Firma Loungen er der mange hyggelige kroge med pallemøbler og barborde, hvor medarbejderne kan sidde og slappe af eller spille beer pong og slå søm.

Firma Loungen er en unik mulighed for at hylde jeres medarbejdere og styrke fællesskabet i jeres virksomhed, med en sommerfest der sent vil blive glemt. I kan med god ro i maven efterlade jeres ting i Firma Loungen, mens I tager til koncerter, da området overvåges af vagter.

Hvis det danske vejr skulle drille og der kommer regnbyger, vil Firma Loungen også være et sikkert sted at tage hen og holde sig tør.

Praktiske informationer:

– Fri bar hele dagen

– Frokost og aftensmad inkluderet.

– Stort loungeområde med pallemøbler og barborde.

– Kun adgang med jeres adgangskort.

– Rygsække og tasker kan efterlades i området.

– Gratis WIFI og egen garderobe.

– I tilfælde af regnbyger er i sikret et sted at holde jer tørre.

Vi hjælper med at sammensætte den totale oplevelse med transport til festivalen og hjem igen om natten. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det perfekte setup.

Pris

Vi skræddersyr Firma Loungen til jer efter jeres behov og ønsker. Prisen er derfor ikke fast, og varierer afhængig af jeres ønsker. Torsdag, fredag og lørdag er udsolgt til 2024.

Hvis I ønsker at booke Firma Loungen eller have mere information om arrangementet, kan I kontakte Michael Kaspersen på mk@nibefestival.dk. Han vil hjælpe jer med at sammensætte den perfekte dag på festivalen og sikre, at I får en oplevelse, som vil blive husket længe af jeres medarbejdere.