BUSINESS

Find alt om firmaarrangementet

VIP ARRANGEMENT

VIP Lounge er for dig, der ønsker at sætte en eksklusiv ramme for din festivaloplevelse. Loungen er placeret midt i skoven indhyllet i skovens idyl, som sætter rammen for en fantastisk atmosfære.

Her har du både mulighed for at banke den perfekte fest på benene, eller slappe lidt af i loungemøblerne. Som VIP-gæst har du adgang til loungen hele dagen - fra vi åbner festivalpladsen og helt indtil kl. 00.30. 

 

NU EN ENDNU BEDRE VIP OPLEVELSE

Vi sætter altid dig som VIP gæst i centrum, lytter til dine ønsker, og sørger for at give dig en fantastisk festival-oplevelse. Det princip ændrer vi ikke ved, men i år gør vi noget rigtigt stort. Vi laver en helt ny VIP Lounge, der giver dig en endnu bedre VIP oplevelse. Servicen er helt i top som altid, men rammerne bliver anderledes og fyldt med helt nye indtryk og spændende oplevelser. Du får bl.a. mere plads, mange nye hygge-kroge der er designet i tæt samarbejde med vores VIP partnere, samt en ny stor bar med et nyt drinkskort.
Der bliver en udgang mere, så det er nemt at komme hen til Blå Scene eller til Backstage-området, og gør det nemmere for dig at komme rundt til festivalens mange koncerter.

 

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Du bliver den bedste vært, for i VIP Loungen er der naturligvis fri bar hele dagen. Både brunch, frokost og aftensmad varetages og serveres igen i år af de professionelle grillere fra “Webers Grill Academy”, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. Der er rig mulighed for at sidde overdækket i et af de hyggelige, åbne telte og nyde sin mad og et glas vin fra baren. Derudover er der naturligvis gratis wifi og mulighed for at få opladet sin mobil samt adgang til VIP garderoben. Skovens trækroner danner rammen og loftet for hele området.

 

NETWORKING

Vil du opbygge eller pleje netværksrelationer og forretningsforbindelser, er VIP Lounge den perfekte mulighed. En smukkere ramme findes simpelthen ikke – og der er ikke sparet på noget, hverken i forhold til mad, drikke eller komfort. Der er med andre ord et veltilrettelagt sortiment, der er en ægte VIP Gæst værdig.

Vi hjælper med at sammensætte den totale oplevelse med transport til festivalen og hjem igen om natten. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det perfekte setup.

Vores salgsafdeling sidder klar til at hjælpe dig på VIP@nibefestival.dk.

 

Praktiske informationer som parkering, Check-in, åbningstider, menuen mv. finder du på vores Facebookside "Nibe Festival - VIP Lounge" under fanen "noter" eller ved at klikke lige her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at sende os en besked på Facebooksiden.

Find hen til Check-in og VIP Lounge uden at fare vild.

 

Følg "Nibe Festival - VIP Lounge" på Facebook

 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival