BUSINESS

Find alt om firmaarrangementet

VIP ARRANGEMENT

VIP Lounge er for dig, der ønsker at sætte en eksklusiv ramme for din festivaloplevelse. Loungen er placeret midt i skoven indhyllet i skovens idyl, som sætter rammen for en fantastisk atmosfære.

Her har du både mulighed for at banke den perfekte fest på benene, eller slappe lidt af i loungemøblerne. Som VIP-gæst har du adgang til loungen hele dagen - fra vi åbner festivalpladsen og helt indtil kl. 00.30. 

 

VIP OPLEVELSEN ER I TOP

Vi sætter altid dig som VIP-gæst i centrum, lytter til dine ønsker, og sørger for at give dig en fantastisk festival-oplevelse. I 2018 lavede vi en gennemgribende opgradering af vores VIP Lounge. Opgraderingen bød på en ny og bedre placering for vores VIP gæster, mere plads, mange nye hyggekroge, der er designet i tæt samarbejde med vores VIP partnere, en ekstra udgang der gør det nemmere for dig at komme rundt til festivalens mange koncerter, samt en ny stor bar.

 

VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Du bliver den bedste vært, for i VIP Loungen er der naturligvis fri bar hele dagen. Både brunch, frokost og aftensmad varetages og serveres igen i år af de professionelle grillere fra “Webers Grill Academy”, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. Der er rig mulighed for at sidde overdækket i et af de hyggelige, åbne telte og nyde sin mad og et glas vin fra baren. Derudover er der naturligvis gratis wifi og mulighed for at få opladet sin mobil samt adgang til VIP garderoben. Skovens trækroner danner rammen og loftet for hele området.

 

NETWORKING

Vil du opbygge eller pleje netværksrelationer og forretningsforbindelser, er VIP Lounge den perfekte mulighed. En smukkere ramme findes simpelthen ikke – og der er ikke sparet på noget, hverken i forhold til mad, drikke eller komfort. Der er med andre ord et veltilrettelagt sortiment, der er en ægte VIP Gæst værdig.

Vi hjælper med at sammensætte den totale oplevelse med transport til festivalen og hjem igen om natten. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det perfekte setup.

 

PRISER

Backstage dagsbillet med adgang til VIP Longen - onsdag eller torsdag: 1.500 kr.

Backstage dagsbillet med adgang til VIP Longen - fredag eller lørdag: 1.800 kr.

Backstage partout-billet med adgang til VIP Longen onsdag eller torsdag: 2.400 kr.

Backstage partout-billet med adgang til VIP Longen fredag eller lørdag: 2.750 kr.

 

Vil du have den ultimative festival VIP oplevelse?

Book en overnatning i en lækker COMFORTY hytte, der inkluderer:

- Dobbeltseng med god madras til to personer

- Dyner, puder og sengelinned

- Lækker morgenmad inkl. drikkevarer

- Strøm i hytten til opladning af mobil

- Adgang til varmt bad.

Pris pr. nat: 1.000 kr. ex. moms

 

Vores salgsafdeling sidder klar til at hjælpe dig fra den 1. september 2019 på VIP@nibefestival.dk.

 

Praktiske informationer som parkering, Check-in, åbningstider, menuen mv. finder du på vores Facebookside "Nibe Festival - VIP Lounge" under fanen "noter" eller ved at klikke lige her. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at sende os en besked på Facebooksiden.

 

Følg "Nibe Festival - VIP Lounge" på Facebook

 

FØLG OS

For the fun of it!

#nibefestival