Unikt samarbejde med succesfulde Mad Med MEST skal forbedre VIP-gæsters festivaloplevelse

Det populære VIP-område på Nibe Festival er for erhvervsgæster, som ønsker den luksuriøse festivaloplevelse. Igennem de seneste år har VIP-området i Nibe udviklet sig og sat standarden for den ultimative VIP-totaloplevelse på en festival, og i år sker der yderligere noget nyt på madfronten.

Fra og med 2024-udgaven af festivalen står Mad Med MEST nemlig i spidsen for Nibe Festivals madoplevelse i VIP-området og sætter gang i en spændende forandring. Michel Lycoops, medejer af Mad med MEST, fortæller, at de i år lægger stor vægt på, at VIP-området skal være det perfekte samlingssted for erhvervsgæsterne. En unik oase midt i hjertet af festivalen med plads til netværk, fantastisk mad og smagfulde drikke i de hyggeligste rammer og faciliteter under trætoppene.

– Vi glæder os enormt meget til at være en del af den unikke festivalstemning i Nibe. Vi stræber efter at give både de lokale og de tilrejsende festivalgæster en fantastisk og uforglemmelig oplevelse, siger Michel Lycoops.

Bæredygtighed, kvalitet og den gode oplevelse

Tre nøgleord skal ifølge Michel Lycoops skal være gennemgående for madoplevelse i VIP-området til årets Nibe Festival; Bæredygtighed, kvalitet og den gode oplevelse

– Årets VIP-område skal ikke kun være et sted, hvor du nyder vores gode mad. Det skal være et sted, du ikke har lyst til at gå fra igen, fordi stemningen og omgivelserne er alt for hyggelige. Selvfølgelig med lidt plads til at nyde den fede livemusik, der spiller 20 skridt væk fra VIP-området, siger Michel med et smil på læben.

En enestående madoplevelse i flotte rammer

Mad Med MEST vil skabe en unik og anderledes atmosfære omkring madlavningen og serveringen inde i selve VIP-området. Det vil tilføje en ekstra dimension til festivalens gastronomiske oplevelse for VIP-gæsterne, og når vi nærmer os festivaltiden, vil det blive afsløret præcis, hvordan det skal ske, fortæller Thomas Bruun, afdelingsleder for erhverv på Nibe Festival.

– Vi arbejder altid på at forbedre oplevelsen for vores festivalgæster med nye, spændende tiltag i VIP-området. Derfor er vi også meget glade for det nye samarbejde med Mad Med MEST. Vi har i forvejen et meget succesfuldt setup og koncept, som vores gæster sætter stor pris på. Så det har været vigtigt for os at vælge en samarbejdspartner, der har erfaring med store arrangementer, går en for høj kvalitet, satser på bæredygtighed og samtidig ønsker at udfordre og udvikle os, lyder det fra Thomas Bruun.

Madområdet i VIP Loungen vil ikke ligne tidligere år. Mad Med MEST har sammen med Nibe Festivalen planlagt store ændringer, der forhåbentligt vil overraske og byde både tilbagevendende og nye VIP-gæster varmt velkommen. Sammen med sit team har Michel og holdet bag Nibe Festival prøvet at udfordre de tidligere års indretning af området. Æstetikken skal være i centrum og fungere som hele omdrejningspunktet for den gode stemning.