The Minds Of 99 spiller på Nibe 2023

Nibe Festival starter forløbet frem mod festivalen i 2023 med et brag! Ikke alene ruller festivalen på søndag d. 2. oktober ud med et partoutbilletsalg, hvor der for de ”Hurtige Hænder” er mulighed for at spare op til 700 kr. på partoutbilletten – Samtidig offentliggøres det første navn, som også er et af de absolut største navne på den danske musikscene.

The Minds Of 99 spiller torsdag d. 29. juni en af få sommerkoncerter på Nibe 2023.

Kompromisløs hitmaskine

Danske tekster, unik lyd og halvskæv tankegang er absolut ikke altid indbegrebet af ”the easy way”, når det gælder gennembrud på den danske musikscene. Og få tænkte vel – ”de her drenge fylder Parken om ganske få år”, da The Minds Of 99 i 2014 smed deres første single – fantastiske og bemærkelsesværdige ”Det Er Knud Som Er Død”. 

Men virkeligheden er her godt 8 år senere, at The Minds Of 99 nu er en absolut magtfaktor på den danske musikscene. Og også, at det ofte godt kan svare sig at droppe de nemme og hurtige løsninger.

Nibe Festival var med på rejsen fra start

Nibe var med på bandets rejse helt fra start. Debut-året sendte nemlig Minds til Nibe, hvor de spillede på festivalens daværende vækstlagsscene. Sidst Brandt & co. besøgte Nibe var i 2019, hvor de gav en hæsblæsende koncert på Stor Scene.

Nu er de så tilbage, større end nogensinde, og med tourbussen stoppet godt ud med hits som ”Under Din Sne”, ”Ung Kniv”, ”Alle Skuffer Over Tid”, ”Emil”, ”Solkongen”, ”Som Fluer”, ”Det Er Knud Som Er Død”, ”Krop Som En Sten”, ”Stjerner På Himlen”, ”Big City, Bright Lights” og mange, mange, mange flere.

Det bliver en vild sommeraften i Nibe, når rockkongerne indtager Stor Scene torsdag under Nibe Festival 2023.

Billetsalget af partoutbilletter starter søndag d. 2. oktober kl. 10.00 lige her.