Suspekt tilbage efter Nibe-surprise og pragtpræstation i Parken

Det ellers meget roste program til Nibe 2023 havde alligevel ridser i lakken. Det skyldtes ét band, som havde meldt ud, at de i sommeren 2023 kun ville spille én koncert, nemlig den i Parken. 

Heldigvis tog bandet, som jo er Suspekt, og Nibe Festival fusen på en totalt udsolgt festival, da det lørdag middag blev offentliggjort, at Nibe-elsklingerne ville spille Blå Scene lørdag nat på Nibe 2023.  

Allerede nu kan der sættes et beroligende kryds på must-have-listen i Nibe, for Suspekt spiller Nibe 2024. 

Tilbage til normale tider 

Efter et vildt år for Suspekt, hvor de leverede en magtpræstation i en udsolgt nationalarena, så skal trioen atter rundt i sommerlandet og møde et, helt sikkert, større og større publikum. Og netop publikum er kæmpe Suspekt-dedikeret i Nibe.  

Suspekt har spillet på samtlige festivaler i Nibe siden de debuterede på Blå Scene i 2007, udelukkende afbrudt af en forbandet pandemi samt colabet med L.O.C. i 2010, hvor de turnerede sammen under navnet Selvmord.   

Nibe-båndene til vestegnsrapperne er så stærke, at Suspekt trods traditionens magt alligevel er Nibe-publikummets næstmest ønskede danske artist. 

Suspektdatoen følger 

Inden Nibe Festival d. 5. december kl. 10 sætter dagsbilletterne i salg, så bliver det meldt ud, hvilken dag Suspekt spiller Nibe. 

De kommende uger offentliggøres flere navene til Nibe Festival 2024, som altså nu, udover Suspekt, kan præsentere James Blunt.