festival 2023

Stor scene – midt om natten

Nibe er hygge i en smuk skov. Det er fællesskab, krammere, dans og fest – døgnet rundt. 

Nibe er også masser af musik over 4 dage på 5 forskellige scener. Ikke 100 koncerter, men tæt på. Ikke hele døgnet, men tæt på.  

Artigeardit, Tessa, Emil Lange og Kato spiller de legendariske nattekoncerter på Stor Scene til Nibe 2023. 

Artigeardit 

En af de mest ønskede danske artister er selvfølgelig også klar til Nibe. Superaktuel med nyt og meget rost album. 

På den danske album-chart bragede ”Længe Leve” ind på førstepladsen. Og samtlige 10 numre på albummet ramte single-chartens top 40 – ”Længe Leve”, ”Ensom”, Tetovo” og ”Snubler” på henholdsvis plads 2, 3, 4 og 6.  

Tilsætter man så ”Er Her”, ”Hvor Fuck Er Min Drink?”, ”Vågen”, ”Gothersgade”, ”Ses Senere” og alle de andre store baskere, så har man den helt sikkert store uforglemmelige nattefest på Nibe. 

Tessa 

Nattefest bliver der helt sikkert også, når Tessa onsdag nat springer champagneproppen til en forrygende afslutning på en dag, hvor bl.a. også Lukas Graham, verdensnavnet Zara Larsson og L.O.C. har spillet Stor Scene. 

Tænk sig ”Ben”, ”Lågsus For Evigt”, ”Til Banken”, ”Engangspxx”, ”Blæstegnen”, ”Okay” midt om natten. Det bliver vildt, når en af landets mest populære kvindelige artister på mere end en måde rammer bulls eye i Skalskoven. 

Emil Lange 

Emil Lange er ikke bare lang, han bliver også bare større og større. Fra 0 til 310 på festbarometeret på få sekunder. Emil Lange vælter alt, hvad han rør ved. Vi så det til debuten på Stor Scene i 2019, vi så det til Lyden Af Nibe i 2021, og vi så det sidste sommer på Blå Scene.  

Emil Lange er fest, Emil Lange er ”Fuck Dig”, ”Skiferie” og ”10 år”. Emil Lange ER “Sindssyg”. Emil Lange er altid overraskelsernes mand, og Emil Lange er heldigvis klar til endnu mere Nibe. 

Kato 

Kato fra Thisted peaker vildt for tiden. Et kæmpe kærkomment comeback har bragt sympatiske Kato helt op på den store klinge. 

Nu ruller han lørdag nat ind i Skalskoven, som årets absolut sidste navn på en forventeligt uforglemmelig festival. 

Og der skal en stor klinge til, for de musikalske ”cykeltasker” er tunge og stopfyldte med hits som ”Turn The Lights Off”, ”Helele”, ”Hey Shorty (Yeah Yeah Part II), ”Dumt På Dig”. 

Nibe siger tak for i år med en gigantisk fest. 

Offentliggjorte navn til Nibe 2023

OneRepublic (30. juni)

Lukas Graham (28. juni)

The Minds Of 99 (29. juni)

Nik & Jay (1. juli)

Tobias Rahim (30. juni)

L.O.C. (28. juni)

Artigeardit (30. juni)

Tessa (28. juni)

Carpark North (29. juni)

Saveus (1. juli)

Benjamin Hav & Familien (29. juni)

Kato (1. juli)

Emil Lange (29. juni)

Oh Land (TBA)

Hjalmer (TBA)

Hugorm (29. juni)

PRISMA (TBA)

Danser Med Piger (30. juni) 

eee gee (TBA) 

Lamin (30. juni)

Læs mere om vores musikprogram eller køb din billet.