Sådan hjælper du med at sprede den særlige Nibe-stemning

Af Natascha Berg, Foto: Anders Riishede

Nibe Festival 2023 er officielt skudt i gang, og som altid vrimler Skalskoven med glade og fornøjede festivalgængere i alle aldre. Nedenunder finder du fem tips til, hvordan du kan være med til sprede og vedvare den helt gode Nibe-stemning:

Numero 1:  Mød de frivillige med et smil og en highfive 

Festivalen består af intet mindre end over 4700 frivillige medarbejdere, og du kan derfor næsten ikke undgå at møde dem på din vej, når du slentrer glædeligt afsted.

Spred den gode Nibe-stemning ved at give dem et stort smil og en ”du-gør-det-fantastisk” highfive på din vej – du får med sikkerhed den samme energi retur, hvis ikke endnu mere!

Foto: Anders Riishede

Numero 2: Hjælp de (vand)tørstende

Vi kender det alle. En øl for meget kan hurtigt kalde på en forfriskende flaske vand, men man glemmer det ganske simpelt i sin vildredende ølrus – og det er der, DU kommer ind i billedet.

Ser du en vandtørstig festivalgænger, som roder rundt i et buskadset, i troen om, at det er deres telt, så hjælp dem på benene og tilbyd dem noget uimodståeligt vand.

Skulle uheldet være helt ude i hampen (og udenfor rækkevidde), så står samaritterne altid klar til at tage over med en ønskebrønd af vand og omsorg.

Foto: Morten Brix Ziegler

Numero 3: Det gode naboskab

Du har ikke nødvendigvis haft indflydelse på, hvem der ligger i naboteltet ved siden af – men du kan til gengæld have indflydelse på, hvordan naboskabet kan blomstre i skovens bund.  

Måske er du til Medina og din nabo er til AC/DC. Du har glemt din Soundbox derhjemme, det har din nabo ikke. Thunderstruck spiller på fuld blæs, og du mærker, hvordan din krop sitrer efter at skabe en heftig nabostrid.

Men du kommer i tanke om den gode Nibe-stemning. Udfordre i stedet din nabo til et spil ølbowling, bordtennis eller en hæsblæsende stafet. Den som vinder, må styre playlisten den næste time!

Foto: Anders Riishede

Numero 4: Dans som ingen kigger på dig

Dine endorfiner er dig evigt taknemmelig, hvis du danser, som er der ild i dine fødder – det siger de kloge hoveder og det meste forskning.

Vis dine fede og ustyrlige moves frem, og lad de andre blive inspireret – eller blot give dem et godt grin, det udløser også endorfiner og det tæller som god Nibe-stemning!

Foto: Anders Riishede

Numero 5:  Del dine oplevelser!

Festivalen har meldt udsolgt siden medio maj, men der er stadigvæk efterspørgsel efter billetter i alle skikkelser. Det vil sige, at der sidder nogle der hjemme og mærker en uudholdelig følelse af FOMO. 

Så hvorfor nøjes med kun at sprede den gode Nibe-stemning i virkeligheden? Del dine oplevelser og øjeblikke på Instagram, TikTok, Facebook and so on – til ære for dem, som ikke nåede at få en billet. #nibefestival2023 #nibe23 

Foto: Anders Riishede

Nyd festivalen, pas på hinanden og sidst men ikke mindst: Spred den gode Nibe-stemning!