Ronan Keating spiller Nibe 2024 

Vi kender det vanvittigt smukke hit ”When Yoy Say Nothing At All” fra den hjertevarme film ”Notting Hill”. Det nummer kommer til at varme hele Skalskoven op med vanvittig stemning, fællessang og masser af kærlighed, når manden bag, irske Ronan Keating torsdag d. 4. juli sidst på eftermiddagen spiller Nibe 2024.  

Hitmageren fra Boyzone 

Ronan Keating er dog meget mere end den sang, som smedede Julia Roberts og Hugh Grant sammen i filmklassikeren.  

Keating har en fortid i Boyzone, som smed store hits som ”No Matter What” og ”Picture Of You” i 90´erne og som senere blev gendannet frem til 2019.  

Succesfuld solokarriere 

Sideløbende har Ronan Keating haft en meget succesfuld solokarriere og har udover den førnævnte ”basker” – ”When Yoy Say Nothing At All”, også storhittet med ”If Tomorrow Never Comes”, ”Like A Rollercoaster” og ”Lovin´ Each Day”. 

Koncerten i Nibe bliver et powerfyldt mix af egne numre, Boyzone hits, og personlige fortolkninger af numre fra legender som Garth Brooks, Cat Stevens, Van Morrison og Tracy Chapman.  

“Jeg er ovenud lykkelig for at kunne hive Ronan Keating med i Skalskoven for første gang nogensinde! Jeg tror, det bliver en af de koncerter, hvor man ikke kan lade være med at synge med, fordi han har lavet det ene hit efter det andet! Det bliver en vild og uforglemmelig oplevelse, når hele Skalskoven skråler med”, fortæller talsmand Peter Møller Madsen.  

Følgende navne er offentliggjort til Nibe 2024:  

James Blunt, Ronan Keating, Suspekt, Ukendt Kunstner, Rasmus Seebach, D-A-D, Jonah Blacksmith, Benjamin Hav & Familien, Tim Christensen, Gobs, Saint Clara, Guldimund, Angående Mig, Malte Ebert, Pil og Zar Paulo. Se line-up her.

Stadig dagsbilletter til onsdag, torsdag og lørdag i salg 

Samtlige partoutbilletter blev solgt på en uge i starten af september. Senere solgte fredagen ud. Der er stadig billetter til onsdag, hvor bl.a. James Blunt og Suspekt er på programmet, torsdag med bl.a. Ronan Keating og Ukendt Kunstner samt lørdag med bl.a. D-A-D, Zar Paulo og Jonah Blacksmith.