RASMUS SEEBACH TILBAGE I SKALSKOVEN

Altid voldsomt ønsket og helt sikkert også en artist, som drønsikkert fylder Hestepladsen – helt op. Selvfølgelig skal Rasmus Seebach indlemmes i det omfattende program til Nibe 2020, som afvikles i og omkring den smukke Skalskov i dagene 1. – 4. juli. 

Mere end 10 år med masser af airplay
Danmarks ukronede pop-konge har siden debuten i 2009 sat sig massivt på airplay- og hitlisterne med den ene ørehænger efter den anden.

Det startede helt tilbage i sommeren 2009 med kæmpehittet ”Engel”, hvor Rasmus Seebach for første gang for alvor trådte i forgrunden efter flere år som sangskriver for andre kunstnere. I efteråret samme år udkom hans debutplade ”Rasmus Seebach”. Med hits som ”Lidt I Fem”, ”Natteravn” og ”Glad igen” kom Danmark hurtigt til at kende og elske det nye stjerneskud med den melodiske stemme og teksterne om livet og kærligheden.

Siden er der det musikalske ”tog” af hits bare blevet længere og længere. ”I mine øjne”, ”Nangijala”, ”Millionær” og genindspilningen af far Seebach´s ”Under Stjernerne På Himlen” fulgte trop og er igennem årene blevet suppleret af ørehængere som “Olivia” og ”Øde Ø” – og sådan kan vi blive ved og ved. 

Aktuel med ny musik og greatest hits
Nu skriver vi så 2019, og sympatiske Seebach har lige smidt ”Tak For Turen”, som udover en musikalsk rejse igennem de første 10 år med masser af hits også byder på nye numre – selvfølgelig også med hitpotentiale. 

Vi ved, at vi glæder voldsomt mange, når nu en af Danmarkshistoriens største pop-kunstnere, Rasmus Seebach, fredag d. 3. juli kl. 22:30 spiller Nibe.

Jimilian også offentliggjort
Et stærkt navn fra den nye generation af hit-skabere er også offentliggjort. I sidste uge blev Jimilian, som vi bl.a. kender fra hits som ”Monte Carlo”, ”Kick”, ”Slem Igen” og ”Sommer Sindssyg”, nemlig indlemmet i et program, som på nuværende tidspunkt også byder på en musikalsk hovedret som Lukas Graham samt gendannede Malurt og Alphabeat. Og ja, det er da lige netop til at blive ”Sommer Sindssyg” af. Og meget mere følger – også inden jul.

Forrygende billetsalg
Nibe Festival 2019 slog alle rekorder og meget tyder på, at disse formodentligt ikke får lov til at stå mere end dét ene år. Vi har nemlig aldrig tidligere oplevet så stort et salg af partoutbilletter på nuværende tidspunkt.