HUSH - Nibe Festival
 • Dato
  16.
  Oktober
  2020
 • Sted
  Støberiet, Nibe Festival
 • Pris (inkl. gebyr)
  380 kr.

HUSH

Fredag den 16. oktober kl. 20.00

Dørene åbner kl. 19.00. Koncerten vil være siddende og pga. COVID-19 så er der kun 125 billetter i salg. 

Pris pr. billet kr. 350,- ex gebyr

 

HUSH duo i STØBERIET

Det er stemningsfuld, unikt og intimt, når Hush går live med personlighed, nærvær og Dorthes smukke og karismatiske stemme i front.

Hush skal i allerhøjeste grad opleves live. Det er efterhånden en velkendt sandhed for duoens trofaste fans, at der opstår magi, når Hush spiller op til eftertænksomhed og musikalske forfriskninger. Duoen, bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet ‘A Lifetime’ og skabte med ét deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Gennem årene har Hush turneret flittigt, og i forskellige konstellationer har de afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerende univers. Med over 100.000 solgte albums er de en af Danmarks største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

Hush har lavet både det nære akustiske og det mere elektriske. Således spænder deres musikalske bagkatalog, opbygget over mere end 15 år, bredt og nuanceret. Dorthes inderlighed, et varemærke i Hushs pop-country sound, akkompagneres særdeles raffineret og nærmest symbiotisk af livsledsageren og samarbejdspartneren, Michael Hartman.

 

Ved problemer med køb af billetter kontakt:

Billetten A/S (ved ændringer eller spørgsmål til billet købt via internet)
Bredgade 32, 3. sal
6000 Kolding
Tlf. 70 20 20 96
E-mailadresse: service@billetten.dk
Kontorets åbningstid: Hverdage kl. 10.00 – 16.00

Køb billet