CAMP VEST - Nibe Festival
 • Dato
  30.
  Juni -
  3.
  Juli
  2021

CAMP VEST

Er du til luksus, rent og relativt roligt campingområde? Så har du fundet frem til den rette camp. Camp Vest er nemlig for dig, der vil ha’ lidt mere luksus. Her har vi skruet op for komforten med masser af service og muligheder for opgradering.

Camp Vest kender du måske fra tidligere som “Campen” – vores gratis Telt Camp. Campingområdet er placeret på engen under den berømte Nibe-hæk ved foden af Skalskoven. Her får du hurtig adgang til Skalskoven, udsigt til Limfjorden og masser af service.

På Camp Vest er serviceniveauet højt, og i år opgraderes det yderligere med et udvidet service- og barområde. Camp Vest er en betalingscamp, og du skal have et gyldigt armbånd for at komme ind på området.

Området kommer også til at huse Lux Camp, som i samme omfang bliver en smule udvidet og opgraderet. Resortet videreføres og Camp Karma videreudvikles. Derudover så rummer området flere shop-til-områder og muligheder, som vi glæder os til at fortælle mere om senere.

Stadig under udvikling

De to nye campingområder åbner til sommer, og vi glæder os til at vise jer alle opgraderingerne. Vi har store forventninger til de nye områder og arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden d. 30. juni, hvor Nibe Festival officielt åbner.

Vi har meget store forventninger til de nye campingområder, som kommer til at løfte ikke bare festivalen fremadrettet, men også oplevelsen for vores mange overnattende festivalgæster. Og det er uanset alder, temperament og behov” – udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Nu venter en dialog med en del af vores campister, så vi også kan leve op til de forventninger og behov, som nutidens festivalgæster må have ift. livet døgnet rundt på campingområderne. Med andre ord inddrages festivalgæsterne i at forme områderne – både ift. Nibe 2021, og mest af alt også fremover” – fortsætter Peter Møller Madsen.

Er du til lidt mere gang i den? Så skal du måske kigge lidt nærmere på Camp Øst.

 

Campingsalget 

De to nye campingområder åbner til sommer, og vi glæder os til at vise jer alle opgraderingerne. Vi har store forventninger til de nye områder, og arbejder på højtryk for at få de sidste ting på plads inden d. 30. juni, hvor Nibe Festival officielt åbner.

Vi regner med at starte campingsalget i løbet af foråret, hvor vi også forventer at kunne komme med flere nyheder om de to campingområder. Vi kommer til at inddrage vores gæster i udformningen af de to områder, så følg med, hvis du har gode ideer. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, så er du sikker på at få det nyeste om Nibe Festival direkte i din indbakke.

 

SPØRGSMÅL?

Vi har samlet svaret på alle dine spørgsmål lige her.