Camp Karma - Camp øst - Nibe Festival 2023
 • Dato
  2.
  Juli
  2023
 • Sted
  Camp Karma
 • Priser (inkl. gebyr)
  730 - 1830 kr.

Camp Karma – Camp øst

Camp Karma er designet til festaben, der er vild med tanken om gratis bad, egne toiletter og muligheden for at forudbestille morgenmad. Der er i øvrigt også godt med ”albuerum” på Camp Karma.  

Camp Karma er placeret på Camp Øst, hvor du stadig er en del af det festlige miljø, men du får desuden adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet. Der er kun adgang til området med et tilkøbt Camp Karma-armbånd, og som gæst på Karma har du adgang til campens private bar og loungeområde. 

På Camp Karma kan du vælge at medbringe dit eget telt, købe et opstillet telt eller booke en caravanplads med tilhørende strømtilslutning. Du kan dermed tage din egen campingvogn, autocamper camplet eller lignende med.

Prisen for overnatning på Camp Karma er (ekskl. gebyr 30 kr.):

OvernatningPersonerPris
Teltplads4 700 kr.
Caravanplads uden fortelt4 1.200 kr.
Opstillet iglotelt2 1.000 kr.
Opstillet tunneltelt4 1.800 kr.
Tillæg for ekstra person1250 kr.

Caravanplads på Karma

Når du tilkøber en caravanplads på Camp Karma, må I overnatte 4 personer i campingvognen, campletten eller autocamperen. Hvis I ønsker at overnatte flere, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

Teltplads på Karma

Når du tilkøber en teltplads til 700 kr., hvor I medbringer eget telt, er det tilladt at overnatte op til to personer i teltet. Hvis I ønsker at overnatte flere i teltet, kan ekstra personer tilføjes for 250 kr. pr. person.

Køb billet