Akkreditering 2023

Det er igen blevet festivaltid og vi glæder os til at kunne byde velkommen til festivalens medieby i dagene 28. juni – 1. juli 2023. Er du og dit medie interesseret i at dække festivalen bedes I udfylde formularen i linket her. Alle ansøgninger bliver behandlet løbende og 1. juni lukkes ansøgningerne. Ansøgninger herefter vil ikke blive beviljet akkreditering. 

ANSØG OM AKKREDITERING TIL FESTIVALEN 2023

OM AKKREDITERING

Nibe Festival forbeholder sig ret til at tjekke alle oplysninger. Akkrediteringer gives ikke til privatadresser. Arbejder du som freelancejournalist eller fotograf, skal du på forhånd kunne dokumentere, hvilket medie der er aftager på dit produkt. Det er et krav til alle akkrediterede, at der efter festivalen indsendes redaktionelt indhold som dokumentation for, hvad akkrediteringen har været brugt til. Såfremt dette ikke sker, kan der ikke forventes akkreditering til festivalen i 2023.

Hvis akkreditering kan bevilges, vil du herefter modtage yderligere praktiske oplysninger om check-in, overnatning, parkering mm. på din oplyste e-mail. Det er derfor af afgørende betydning, at Nibe Festival får oplyst e-mail på samtlige akkrediterede.

Vi behandler akkrediteringerne løbende og giver svar til alle.