PRESALE EFTER REKORDERNES FESTIVAL - Nibe Festival 2023

PRESALE EFTER REKORDERNES FESTIVAL

Årets Nibe Festival blev en historisk festival, hvor rekorder på rekorder blev slået. Aldrig har så mange besøgt festivalen, aldrig har festivalen så tidligt meldt alt udsolgt, aldrig er der omsat for så meget, og aldrig har de mange tusinde gæster festet så harmonisk. Og sådan kan vi blive ved – og ved.

Nu sætter vi med stor tilfredshed punktum for årets Nibe Festival. Vi bladrer straks videre i vores skønne festivalroman og starter på et nyt kapitel.

Mandag d. 12. august offentliggør vi nemlig det første hovednavn til Nibe Festival 2020, som afvikles i dagene 1. – 4. juli. Samtidig sætter vi samme dag et presale, med et begrænset antal dags- og partoutbilletter, i gang for de mange tusinde, som modtager vores nyhedsbrev. På partoutbilletten er der 200 kr. at spare, hvis man handler under presale. Onsdag d. 14. august starter det ordinære billetsalg på både partout- og dagsbilletter.

Store musikalske oplevelser 

Søndag d. 7. juli sendte vi – i det skønneste vejr – de mange tusinde gæster hjem – mætte og trætte på den gode måde, begejstrede og med mod på meget mere Nibe. For årets Nibe Festival blev også en stor oplevelsesmæssig succes. Den fyldte og festklædte Skalskov kogte. Stemningen var fantastisk på de kringlede skovstier og ved de smukke lysninger. Engen var fyldt med glade campister, som vendte om på dag og nat og nød nuet – og hinanden.

På festivalens scener blev der delt godter – altså musikalske af slagsen – ud. Hovednavne som Westlife, Nik & Jay og Nephew skuffede ikke. Nattekoncerterne med Martin Jensen, TopGunn, ItaloBrothers og DJ Aligator samt Emil Lange, som bl.a. fik besøg af Benjamin Hav fra Benal, Xander, Simon Juul og Suspekt-holdet var optimale nattefester, som klart beviste, at Nibe ALDRIG sover.

Nye navne med masser af håb og potentiale blandede sig med traditionerne – altså bands med masser af Nibe-DNA. Stort og småt, nyt og gammelt, allemandseje og det unikke – det eksklusive. Nibe SKAL dække hele banen – sådan bliver det også fremover.

Og fremover starter som sagt med NU! – altså første hovednavn og presale d. 12. august, inden billetsalget starter officielt d. 14. august kl. 10. Nyhedsbrevsmodtagere har mulighed for at være med fra starten og kan sikre sig partoutbilletten – til absolut billigste pris. Husk derfor også at opfordre venner til at tilmelde sig vores nyhedsbrev.