POLTERABEND PÅ FESTIVALMANÉR

Af Sututhi Perrananthasivam, Foto: Sututhi Perrananthasivam

I campen på Nibe Festival er festivalgæsterne ved at vågne og forberede sig på lørdagens musikalske oplevelser. I Chill and Champ gøres der klar til dagens aktiviteter, som blandt andet indebærer beachvolley og bordfodboldtunering. 

En gruppe veninder iklædt farvestrålende hatte har dog andre begivenheder på programmet end de typiske festivalgængere. Kvinderne har arrangeret en polterabend for deres veninde, som skiller sig ud med et ”bride-to-be”skråbånd. I løbet af dagen skal veninderne lave forskellige aktiviteter i Skalskoven. 

– Der er rigtig mange muligheder på festivalen. Der er god musik og god stemning, så der kunne jo nærmest ikke være et bedre sted at holde en polterabend, siger Mia Krogsgaard, som er veninde til bruden. 

Rundt i Skalskoven 

Dagens første stop er ved Chill and Champ, hvor teamleder Pernille Otte har forberedt en række aktiviteter for veninderne. Den kommende brud skal blandt andet afprøve en ølgalge, og veninderne skal dyste mod hinanden i sækkevæddeløb.  

Veninderne har også planlagt, at den kommende brud skal et smut forbi festivalens nye bar, Skuden Alba, hvor hun skal være værtinde i et par timer. 

– Vi har planlagt nogle sjove selskabslege, som vi skal igennem. Vi skal lave noget stafet, og forhåbentligt er der andre glade festivaldeltagere, der vil være med til at lave lidt sjov, siger Mia Krogsgaard. 

Plads til musik 

På trods af de mange aktiviteter i løbet af dagen pointerer Mia Krogsgaard, at der selvfølgelig også bliver tid til noget af det andet, som festivalen byder på.

– Vi skal selvfølgelig også høre noget godt musik, drikke nogle øl og hygge os, siger Mia Krogsgaard.