Nye indgange: Hvilken skal du bruge? - Nibe Festival 2023

Nye indgange: Hvilken skal du bruge?

Meget har ændret sig i løbet af de seneste tre år – og sådan er det også på Nibe Festival. Campingområderne er transformeret til Camp Øst og Camp Vest, og det betyder, at du muligvis skal benytte en ny indgang i år, når du ankommer til festivalen.

Indgang øst

Hvis du plejer at bo på vores gratis teltcamp, og hvis du skal bo på den nye Camp Øst i år, så er det om at spidse ører nu!

Som beboer på Camp Øst skal du nemlig benytte den nye Indgang Øst, når du ankommer til festivalen. Det vil sige, at alle beboere på Rød Camp, Gul Camp, Grøn Camp, Camp Karma og caravanpladserne på Camp Øst skal bruge den nye Indgang Øst ved ankomst og afgang – man kan altså ikke kan få adgang campingområdet på Camp Øst via indgangen på Nørregade (Indgang Vest).

Vi anbefaler, at du bruger Indgang Øst ved ankomst og afgang. Har du lyst til at slentre en tur ned i Nibe by under festivalen, anbefaler vi, at du bruger den hyggelige skovsti, der går ind igennem Skalskoven og området ved Blå Scene.

Adresse – Indgang Øst:
Skalhuse, 9240 Nibe – via Aalborgvej

Officiel åbningstid:
Tirsdag d. 28. juni kl. 18:00.

Indgang vest

Hvis du er en af de heldige beboere på lækre, nye Camp Vest, så skal du anvende Indgang Vest, når du ankommer og forlader festivalen.

Det er med andre ord beboere på Lux Camp og Resortet, der skal benytte Indgang Vest.

Indgang Vest ligger på den velkendte placering i Nørregade, så her er der ingen overraskelser.

Adresse – Indgang Vest:
Kør efter Nørregade 47, 9240 Nibe

Officiel åbningstid:
Tirsdag d. 28. juni kl. 18:00