Nibe Festival

Release: Ny musik til Nibe Festival 2022

Endnu en gang har vi glæden af at afsløre nye, fantastiske navne til musikprogrammet på Nibe Festival 2022. Denne gang kan vi præsentere intet mindre end tre toptunede bands – Jung, Suspekt og MALURT.

Køb din billet til Nibe Festival 2022 her.


JUNG

Trioen bag Jung har på ganske kort tid skabt et genkendeligt musikalsk univers, der har ramt den danske befolkning lige i hjertekulen.

Jung er strøget direkte ind på toplisterne med hits som “Blitz, Baby”, “Hun Kommer Tilbage” og “Jeg Skal Nok vente”, og det bliver en fest uden lige, når Jung optræder på Nibe 2022!


SUSPEKT

I 2019 kunne vi fejre kobberbryllup med Suspekt, og til sommer bliver det den 13. festival i streg, hvor Suspekt lægger Nibe-publikummet ned med sine provokerende og rebelske sange.

Forbered dig på at skråle med på sangene “Gonzo”, “Sut Den Op Fra Slap” og “Hun Blev Bare Så Glad”, når Suspekt sætter ild til Stor Scene onsdag d. 29. juni 2022.


MALURT

Der er gode nyheder til alle rock-elskere! MALURT giver koncert på Nibe 2022, og hele Skalskoven fyldes med rendyrket rock-nostalgi!

Efter mange års pause er MALURT genopstået, og de er mere end klar til at give Nibe en uforglemmelig rock-oplevelse fyldt med alle de gamle klassikere. Glæder du dig lige så meget, som vi gør?


Hvem mangler vi på plakaten til Nibe Festival 2022?

En del af musikprogrammet til Nibe Festival 2022 er stadig under udarbejdelse, og du kan derfor nå at få indflydelse på, hvilke artister vi booker.

Indsend dine musikønsker her. Måske går de i opfyldelse.