Nu sker det snart: Har du husket alt? - Nibe Festival 2023

Nu sker det snart: Har du husket alt?

Det er længe siden, vi sidst var til Nibe Festival i Skalskoven, og derfor er der ikke noget at sige til, hvis din festival-rutine er lidt rusten. Vi har samlet en række af de vigtigste informationer herunder, så du kan få en god start på festivalen.

UNDGÅ KØ TIL ARMBÅND
Hele dagen i dag (mandag d. 27. juni) kan du få påsat dit armbånd på Salling Rooftop i Aalborg. På den måde er du sikker på at undgå lange køer og et skridt foran, når du ankommer på festivalen. 
Læs mere om armbåndspåsætningen på Salling Rooftop her.

VIS DIN BILLET PÅ MOBILEN
Hvis ellers din skærm er nogenlunde intakt og læsbar, så kan du sagtens fremvise din billet på din mobil. Du behøver derfor ikke printe din billet, inden du drager afsted på fire dages FEST-ival. 

HVAD MÅ JEG MEDBRINGE?
Du må gerne medbringe vand/sodavand i ubrudte flasker/dåser, og du må også gerne medbringe mad i campingområderne, så længe det er til eget forbrug. Du må derimod ikke have pavilloner, fortelte og alkohol med ind. Læs mere i vores Camping FAQ her.

LIGGER CAMPINGOMRÅDERNE, HVOR DE PLEJER?
Nej.. Og derfor er det en god idé lige at orientere dig på disse kort, inden du smider teltet på nakken og tager afsted.

HVILKEN INDGANG SKAL JEG BRUGE?
Eftersom alt er vendt op og ned på campingområderne, så er det en rigtig god idé at orientere dig om, hvilken indgang du skal bruge ved ankomst og afgang. Tjek din indgang her.

KAN JEG OPLADE MIN MOBIL?
Ja, det kan du godt. Vi har placeret ladestationer flere steder rundt omkring på festivalen, så du altid er klar til at knipse priceless festival-videoer af vennerne. 

HVOR OG HVORNÅR SPILLER MIN YNDLINGSKUNSTNER?
Tag et kig på spilleplanerne lige her, så du ikke går glip af nogle koncerter. Du kan også lave din personlige spilleplan ved at udvælge alle dine favoritter.

HVOR KAN JEG PARKERE MIN BIL?
Der er gratis parkering i områderne omkring festivalen.

Der er desuden lavet langtidsparkering for beboerne på Camp Øst. Langtidsparkeringen findes på Aalborgvej overfor Skalhuse. Se kort over parkering her.

HVORDAN KOMMER JEG FREM OG TILBAGE MED BUSSEN?
Du kan finde alle busafgange til og fra Nibe Festival på www.rejseplanen.dk. 
Bussen stopper tæt på festivalen ved stoppestederne Anlægsvej, Gl. Stadionvej og Skalhuse. 
Du kan købe NT’s særlige dagsbillet til 75 kr. i NT’s billetapp eller på www.ntbillet.dk.
Læs mere om busserne her.