Patina - Nibe Festival
Onsdag - 18:00 - Reservatet

Patina

Nibe-publikummet kan godt glæde sig til d. 29. juni, hvor PATINA optræder i Reservatet!

Skiftende forsangere. Det lyder atypisk, men det er faktisk tilfældet i Patina, hvor de tre trommeslagere skiftevis giver den gas som frontmand. Sammen skaber de et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. 

Musikken kan bedst beskrives som medrivende funky og rå, og teksterne kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger. Men stillet helt op på knivsæggen. Lige der hvor alting kan ske, og alt er på spil.

PATINA udgav debutalbummet ‘Drømmefanger’ i februar 2021 – efter et 2020, hvor bandet for alvor gjorde deres indtog på den danske musikscene. Her blev bandet belønnet med en nominering til P3 Talentet, spillede en flot efterårstour og sluttede året af med at få at vide, at hittet ’Flammer Rammer’ var den mest afspillede sang på P3 i hele 2020.

Gruppen flyver rundt og giver den gas, når de spiller live-koncerter, og musikmediet Gaffa har beskrevet PATINA som skabt til store scener. Vi glæder os til, at PATINA gæster Nibe Festival for første gang med numre som ’Langsomt Sind’ og ’Flammer Rammer’ onsdag d. 29. juni.