MEST STILLEDE SPØRGSMÅL - Nibe Festival 2023

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Det er uvante tider for os alle, og i særdeleshed også ift. Nibe Festival 2020, som jo desværre er aflyst pga. COVID-19.

Uvante tider og situationer afleder logisk spørgsmål fra jer gæster. Vi har prøvet at svare på en række ofte stillede spørgsmål vedr. billetsituationen omkring den aflyste Nibe Festival.

Tirsdag d. 28 april modtager alle billetkøbere til Nibe 2020 en mail fra Billetten – vores billetudbyder. Herefter kan I vælge at overføre jeres billet til Nibe 2021, som afvikles i uge 26, eller at få en billetrefusion. Vi håber selvfølgelig, at I vælger at overføre billetten. Det vil være en kæmpe håndsrækning, som vi vil sætte stor pris på.

Spørgsmål vedr. billetkøb:

Kan jeg overføre min billet?
Ja, du kan sagtens overføre din billet til 2021, som afvikles i dagene 30. juni – 3. juli. Det er en stor håndsrækning til festivalen, hvis du vælger at overføre billetten. Og vi kommer til at lave den FEDESTE festival i 2021.

Ønsker du ikke at overføre billetten, så er det muligt at få billetten refunderet. Vær opmærksom på, at gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger ikke refunderes.

Tirsdag d. 28. april modtager du automatisk info ang. overførsel eller refusion fra Billetten – vores billetudbyder.

Du modtager senest 12. juli 2020 din nye og gældende billet til Nibe Festival 2021.

Hvornår får jeg besked vedr. billetoverførsel eller -refusion
Tirsdag d. 28. april modtager automatisk info ang. overførsel eller refusion fra Billetten – vores billetudbyder.

Hvor længe kan jeg få refunderet min billet?
Du kan få refunderet din billet t.o.m. 12. maj. Herefter bliver din billet overført til arrangementet Nibe Festival 2021, og der kan desværre ikke længere anmodes om refusion.

Hvornår får jeg mine penge retur
Billetten oplever ekstraordinær travlhed pga. de mange aflysninger og flytninger af mere end 5.000 arrangementer, så forvent, at deres håndtering af refunderinger godt kan tage længere tid end normalt. Billetprisen vil blive overført til din konto senest 12 juli – altså max. to måneder efter deadline for at anmode om refusion.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at overføre min billet til Nibe Festival 2021?
Vi takker dig mange gange, hvis du ønsker at overføre din billet. Det betyder utroligt meget for os i vores planlægning. Tirsdag d. 28. april får du mail fra Billetten vedr. procedurer.

Du modtager senest 12. juli 2020 din nye billet til Nibe Festival 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg har vundet en billet i en konkurrence?
Så overfører Billetten – vores billetudbyder – din billet til 2021. Vi udbetaler ikke billetprisens værdi. Du modtager herefter senest 12. juli en billet til Nibe Festival 2021.

Hvis jeg ønsker at overføre min(e) dagsbillet(ter) til Nibe Festival 2021, er det så muligt at ombytte den til en anden dag, når programmet er på plads?
Ja, det er det. Fra 1. april t.o.m. 14 april 2021 kan du, hvis du ønsker det, booke din(e) dagsbillet(ter) om til en anden dag. – dog med forbehold for, at den dag kan være udsolgt.

Det er omkostningsfrit at ombytte dagsbilletten i perioden 1. – 14. april 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg har købt en af festivalens boformer?
Der gælder samme procedurer som med partout- og dagsbilletter. Altså at du kan overføre dit køb til 2021 eller få en refusion. Har du købt din festivalbillet og boform hver for sig, så modtager du to mails. Har du købt festivalbillet og boform i samme handel, så får du én mail, men kan stadig skille de to ting fra hinanden, hvis du ikke ønsker at overføre begge dele.

Du modtager senest 12. juli 2020 din nye billet til din boform og evt. billet til Nibe Festival 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager mail fra Billetten d. 28. april.
Tjek lige uønsket post, og er den ikke der, så kan du kontakte Billetten – vores billetudbyder – på nibefestival@billetten.dk. Billetten skal nok reagere på din henvendelse indenfor 5 hverdage.


Vedr. Nibe Festival 2021

Hvornår afholdes Nibe Festival i 2021?
Festivalen afvikles i 30. juni – 3. juli 2021.

Vil det være samme musikprogram i 2021
Vi nåede desværre ikke at få offentliggjort hele årets program, som vi i øvrigt var meget glade for, og havde set frem til at præsentere for jer.

Det er for tidligt at sige noget om, hvordan programmet kommer til at se ud i 2021, men ambitionerne er høje. Og det gælder uanset om det omhandler 2020 artister eller artister, som i 2021 er superaktuelle.

Hvornår starter billetsalget til 2021
Det er vi desværre endnu ikke afklaret på. Vi kommer meget snart med nyt omkring billetsalgsstarten.