LUKAS GRAHAM SPILLER NIBE 2020

Efter en velafviklet og totalt udsolgt Nibe Festival, så er der kæmpe nyt fra Nibe Festival. Det er langt om længe lykkedes at få Lukas Graham tilbage til Nibe. Torsdag d. 2. juli 2020 træder mægtige Lukas Graham op på Stor Scene midt i den smukke Skalskov. Nibe er selvfølgelig en del af denne eksklusive tour i hjemlandet. 

Lukas Graham er en artist, som logisk nok meget sjældent spiller Danmark. Gennembruddet worldwide betyder jo, at tourplanen også rammer det meste af verden. Altså en kæmpe kontrast til d. 6. september 2011, hvor Lukas Graham lagde en hjemmelavet video med Criminal Minds op på Youtube, og hvor Forchhammer samtidig takkede for de første 500 likes på Facebook.

Det er fjerde gang, at Lukas Graham gæster Nibe. Første gang i gennembrudsåret i 2012, året efter var bandet også på skovtur i Nibe, og sidst de spillede Nibe var så i 2015, hvor Lukas Forchhammer i øvrigt også optrådte med Suspekt til en af de mest legendariske Suspekt-koncerter. 

Lukas Graham kickstarter billetsalget

Offentliggørelsen af Lukas Graham sætter samtidig i dette øjeblik billetsalget i gang. I første omgang med et presale på et begrænset antal partout- og dagsbilletter til de mange tusinde, som abonnerer på festivalens nyhedsbrev. Under presale sparer billetkøberne 200 kroner på partoutbilletten. Fra onsdag d. 14. august kl. 10 åbner det ordinære billetsalg.

Man må sige, at sæsonen frem mod Nibe 2020 nu er skudt i gang med et gigantisk brag. Med de massive røde lygter, den perfekt afviklede festival og Lukas Graham på plakaten, forventer vi stor søgning på både partout- og torsdagsbilletterne.