LØRDAGENS PROGRAM

Lørdag. Det er sgu altid en god dag. Weekenden er indtruffet, og alle mulighederne stå blot og venter på dig. Det beskriver faktisk også meget godt lørdagen på LYDEN AF NIBE. Et væld af fede kunstnere venter kun på, at du kommer under teltdugen på plænen i Nibe og synger med på alle de gode hits.

LYDEN AF NIBE byder lørdag d. 3. juli på følgende:

Kl. 13.00: Queen Machine
Kl. 14.55: Lars Lilholt Band
Kl. 16.30: Michael Falch (AKUSTISK)
Kl. 18.00: Danmark mod Tjekkiet (på storskærm)
Kl. 20.10: Hugorm
Kl. 22.05: Alphabeat

OBS: Lyden af Nibe åbner pladsen en halv time før end alle de andre dage pga. kvartfinalen i fodbold. Det vil sige, at pladsen åbner lørdag kl. 12.00.

Skulle du have glemt, hvad lørdagens kunstnere egentlig spiller for noget musik, kan du læse mere om det herunder. Og kan du ikke få nok LYDEN AF NIBE, findes hele programoverblikket for alle fire dage her.

Queen Machine

Altid voldsomt efterspurgt og ønsket på Nibe Festival. Altid i et stopfyldt telt, når de rammer Skalskoven.

Til LYDEN AF NIBE fyldes teltet ikke til bristepunktet, det ved vi helt sikkert ikke sker pga. de gældende retningslinjer og restriktioner. Men vi ved, at teltet helt sikkert fyldes med alt det bedste fra legendariske QUEEN.

Queen Machine leverer altid et stemningsfyldt og dybt kompetent show. De store numre og den store lyd kan ikke engang pandemien splitte af.

Lars Lilholt Band

Lars Lilholt Band var det første og største rigtige hovednavn på den fjerde Nibe Festival i 1988. Siden har Lilholt utallige gange skabt fest i Nibe. Derfor spiller bandet selvfølgelig også LYDEN AF NIBE.

Midt i nedlukningen har Lars Lilholt Band udgivet det anmelderroste album ”Decameron”. Vi tænker da, at vi bliver præsenteret for lidt af det nye, men som altid leverer Lilholt jo en kaskade af ørehængere fra et langt musikalsk liv.

Michael Falch (AKUSTISK)

2020 skulle være det store år, hvor Malurt skulle rundt på landets festivaler og open airs. Trist, at det ikke blev, men Malurt har heldigvis varslet, at de samles igen i 2022.

Mens vi venter på det, så tager Michael Falch rundt i en halvakustisk udgave. I Nibe består trioen udover Falch af Signe Svendsen og Live Johansson.

Michael Falch byder på masser af hits fra Malurttiden og den efterfølgende solokarriere på LYDEN AF NIBE lørdag d. 3. juli.

Hugorm

Der er ingen tvivl om, at ”hugormen” bider fra sig i Simon Kvamms nye musikalske projekt.

Sammen med Klitmøller-vennerne Morten Gorm og Arni Bergmann Johannson leverer Kvamm og HUGORM en klar musikalsk ”fuckfinger”.

Trioen siger selv: ”HUGORM er en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet”. Vi ved ikke, hvordan en kamel på stranden ved Vesterhavet lyder, men vi glæder os til gengæld til, at HUGORM leverer rocknumre som ”Folk Skal Bare Holde Deres Kæft”, ”Træmand” og ”Der Er Sket Noget”.

Alphabeat

Alphabeat var midt i deres store comeback med bl.a. en massiv sommer og en succesfuld og billettonsende arena og spillesteds-tour, Desværre kom den forbandede pandemi og lagde en kæmpe dæmper på gendannelsen.

Festoriginalerne har heldigvis meldt ud, at de er klar på at spille udvalgte koncerter denne kultur- og oplevelsesskøre sommer.

Lørdag aften lukker Stine Bramsen & co. LYDEN AF NIBE med et festfyrværkeri af dansevenlige hits.

Lad os håbe, at vi også fremover får mulighed for at feste med Alphabeat.