Ledigt job: Vi søger en marketingansvarlig (barselsvikar) - Nibe Festival

Ledigt job: Vi søger en marketingansvarlig (barselsvikar)

Her er muligheden for et spændende og udfordrende barselsvikariat (12 mdr. med mulighed for forlængelse) for én af Danmarks største musikfestivaler med en ambitiøs vækststrategi.

Tænker du digitalt og elsker du sociale medier?

Og er du kreativ, struktureret og effektiv, mens du bevarer overblikket i en travl hverdag? Så er det lige dig, vi leder efter til et vikariat i Nibe Festivals marketingafdeling.

Nibe Festival har en ambitiøs udviklingsplan, der indeholder en række spændende tiltag for festivalens udvikling. Du bliver en naturlig del af arbejdet omkring eksekveringen af denne plan, og du bliver en nøglespiller i brandingen af Nibe Festival. Du får stor indflydelse på udviklingen af dit område, hvor du har ansvaret for festivalens marketing og samtidig leder den frivillige kommunikationsgruppe.

Nibe Festival har allerede sat en række spændende processer i gang omkring digital marketing. Du er bekendt med ord som Facebook Business Manager, kampagneplanlægning og brugerrejser. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i WordPress og kan udføre små grafiske opgaver.

Du sikrer konstant udvikling af brandet, mens du blandt andet også:

 • udarbejder kommunikationsstrategier for SoMe, website, nyhedsbrev og offline marketing
 • planlægger, producerer og distribuerer relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme
 • opsætter og monitorerer annoncer i Business Manager
 • har ansvar for eksekvering af marketingplan og marketingaktiviteter
 • udvikler billetstrategi og eksekverer kampagner på tværs af alle platforme
 • håndterer community management på de sociale medier (Facebook og Instagram)
 • vedligeholder website (WordPress) og producerer indhold til platformen
 • producerer indhold til vores nyhedsbrev (Mailchimp)
 • laver medieplanlægning og indkøb – både offline og online
 • har kontakt til samarbejdspartnere, bureauer og frivillige
 • står for eventplanlægning samt kunde- og effektanalyser
 • håndterer merchandisestrategi, crewtøj og indkøb af dette.

Udadvendt med et dynamisk drive og med stærke kommunikationsevner

Du forstår at kombinere ovenstående evner med en analytisk og struktureret tilgang. Du er drevet af energi og engagement, og du har festival/marketing/digitale evner, som en del af dit DNA.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har det teoretiske i orden, samt at du har dokumenteret erfaring inden for marketingfeltet – gerne inden for digital markedsføring. Du skal have en bred viden inden for marketing, der gør dig i stand til at arbejde med flere forskellige platforme på samme tid.

Du trives med ansvar og har evnen til at arbejde selvstændigt, struktureret og fokuseret. Samtidig kan du indgå i et samarbejde på tværs af afdelinger og forstår styrken i at dele og inddrage. Du evner at opbygge et netværk af personer, hvor du formår at motivere såvel kolleger som frivillige til at bidrage med relevant indhold til dine ansvarsområder.

Som marketingansvarlig i en dynamisk sæsonvirksomhed skal du have lyst til at have mange hands-on opgaver, som du løser med et godt humør og et grafisk øje.

Du trives bedst med at arbejde i et højt tempo, er udadvendt og en positiv og motiverende holdspiller. Du får mange gode idéer og er også i stand til selv at føre dem ud i livet. Derudover har du skarpe kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt.

Du bliver en del af et tæt, sjovt og initiativrigt team.

Du får rig mulighed for at udvikle dig og afprøve kreative idéer i praksis

Du får et spændende og udfordrende barselsvikariat med indflydelse på udviklingen af én af Danmarks største festivaler, som har en ambitiøs vækststrategi. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du refererer direkte til bestyrelsesformanden.

Desuden får du:

 • gode muligheder for at udvikle dig fagligt og realisere karrieremæssige mål i en levende kulturorganisation med mange forskelligartede opgaver
 • et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og et stort fokus på gode sociale rammer
 • mulighed for salg af markedets bedste kulturprodukter og løsninger inden for deres felt
 • dygtige og engagerede kollegaer og ikke mindst et fællesskab med over 4.700 frivillige
 • et stort netværk af samarbejdspartnere og passionerede mennesker, der brænder for kulturen
 • en festivaloplevelse i Skalskoven, du aldrig glemmer.

Du skal forvente aftenmøder og skiftende arbejdsbelastning i løbet af et spændende festivalår, men også stor fleksibilitet i hverdagen.

Ansættelse er pr. 1. september 2021.