LOC koncert

L.O.C. blandt fire nye navne

Julegaven bliver åbnet tidligt i år med offentliggørelsen af L.O.C., Oh Land, HUGORM og PRISMA til Nibe 2023, som afvikles i dagene 28. juni – 1. juli. 

Dagens slip – og allerede offentliggjorte The Minds Of 99, Tobias Rahim og de amerikanske hitmagere fra OneRepublic – sender klare og tydelige signaler om den bredde og musikalske mangfoldighed, som hvert år præger Nibe Festival. 

L.O.C.

Ikoniske L.O.C. har altid været en darling og meget ønsket i Nibe. Den århusianske rapper har gang på gang sejret og stopfyldt Skalskoven med uforglemmelige stemningsfyldte øjeblikke. Og i 2023, som er 20-året for gennembrudsalbummet ”Inkarneret”, spiller L.O.C. selvfølgelig atter Nibe. 

L.O.C. spiller Stor Scene onsdag d. 28. juni kl. 16:30. 

Oh Land

For kun anden gang gæster Oh Land, en af vores største og mest unikke sangerinder, Nibe i 2023. 

Sidst var i 2015, hvor Oh Land gav en mindeværdig koncert på en brandvarm lørdag. Og kreativ, som altid, så iklædte Oh Land sig, efter vores fortolkning, den smukke Skalskov. Det var smukt med smukt på.  

Oh Land varsler med både ny EP og endnu et album. Vi er særdeles tilfredse med, at Oh Land nu er klar til endnu mere Nibe og endnu mere skov. 

Hugorm

Et totalt udsolgt Skråen i Aalborg for to uger siden fortæller alt. HUGORM har udviklet sig fra at være et særegent vestjysk rusk til at sætte vigtig og stor dagsorden på den danske musikscene. Senest med det anmelderroste album ”Tro, Hug & Kærlighed”. 

Simon Kvamm, Morten Gorm og Arni Bergmann Johannson hugger til på Blå Scene under Nibe 2023. 

Få alle fire dage med

Vil du være sikker på at opleve alle artisterne på Nibe Festival? Sæt partoutbilletten på ønskelisten eller køb din billet allerede nu. Husk, at vi også har gavekort til din billetløse ven, hvor du selv bestemmer beløbet.