Nibe Festival 2020 er aflyst - Nibe Festival

Nibe Festival 2020 er aflyst

Vi har lavet et overblik med svar på de mest stillede spørgsmål 

Spørgsmål vedr. billetkøb 2020:

Spørgsmål vedr. Nibe Festival 2021:

Hvor længe kan jeg få refunderet min billet?

Du kan få refunderet din billet t.o.m. 12. maj. Herefter bliver din billet automatisk overført til arrangementet Nibe Festival 2021, og der kan desværre ikke længere anmodes om refusion.

Hvornår får jeg mine penge retur

Billetten oplever ekstraordinær travlhed pga. de mange aflysninger og flytninger af mere end 5.000 arrangementer, så forvent, at deres håndtering af refunderinger godt kan tage længere tid end normalt. Billetprisen vil blive overført til din konto senest 12 juli – altså max. to måneder efter deadline for at anmode om refusion.

Hvad gør jeg, hvis jeg har vundet en billet i en konkurrence?

Så overfører Billetten – vores billetudbyder – din billet til 2021. Vi udbetaler ikke billetprisens værdi. Du modtager herefter senest 12. juli en billet til Nibe Festival 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg har købt en af festivalens boformer?

Der gælder samme procedurer som med partout- og dagsbilletter. Altså at du kan overføre dit køb til 2021 eller få en refusion. Har du købt din festivalbillet og boform hver for sig, så modtager du to mails. Har du købt festivalbillet og boform i samme handel, så får du én mail, men kan stadig skille de to ting fra hinanden, hvis du ikke ønsker at overføre begge dele.

Du modtager senest 12. juli 2020 din nye billet til din boform og evt. billet til Nibe Festival 2021.

Hvornår afholdes Nibe Festival i 2021?

Festivalen afvikles i uge 26 (30. juni – 3. juli 2021) og det er stiadgvæk en uge inde i skolernes sommerferie. 

Vil det være samme musikprogram i 2021

Vi nåede desværre ikke at få offentliggjort hele årets program, som vi i øvrigt var meget glade for, og havde set frem til at præsentere for jer.

Det er for tidligt at sige noget om, hvordan programmet kommer til at se ud i 2021, men ambitionerne er høje. Og det gælder uanset om det omhandler 2020 artister eller artister, som i 2021 er superaktuelle.

Hvornår starter billetsalget til 2021

Det er vi desværre endnu ikke afklaret på. Vi kommer meget snart med nyt omkring billetsalgsstarten.

Hvis jeg har overført min(e) dagsbillet(ter) til Nibe Festival 2021 og endnu ikke har valgt hvilken dag min billet skal være gældende, hvad gør jeg så?

Fra 1. april t.o.m. 14 april 2021 kan du, hvis du ønsker det, booke din(e) dagsbillet(ter) om til en anden dag. – dog med forbehold for, at den dag kan være udsolgt.

Det er omkostningsfrit at ombytte dagsbilletten i perioden 1. – 14. april 2021.