Historisk dagsbilletsalg i Nibe

I dag kl. 10:00 blev dagsbilletsalget skudt i gang til Nibe Festival 2024, som afvikles i dagene 3. – 6. juli. 

Og jubeltogtet, med totalt udsolgt på partoutbilletterne, fortsætter. For allerede nu er tæt ved halvdelen af dagsbilletterne til de fire festivaldage solgt. 

”Vi er selvfølgelig helt oppe at køre her på festivalkontoret. Fire timer efter billetsalgsstarten har vi toppet sidste års dagsbilletsalgsstartsrekord x 4. Det er helt crazy” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen 

Billetprisstigning onsdag  

Samtlige partoutbilletter er for længst solgt. Dét kombineret med seks offentliggjorte populære navne og den voldsomt stigende popularitet, samt at der er 100 kr. at spare indtil i morgen onsdag kl. 10:00, har skabt rekordbilletsalget. 

”Hvor vi ender ved billetprisstigningen i morgen, tør vi ikke spå om, men helt sikkert er det, at vi rider videre på den her succesbølge, og at vi i nær fremtid kommer til at melde de første dage udsolgt. Det er så vildt” – afslutter Peter Møller Madsen. 

Følgende navne er offentliggjort 

James Blunt (onsdag), Suspekt (onsdag), Ukendt Kunstner (torsdag), Saint Clara (torsdag), Rasmus Seebach (fredag) og Jonah Blacksmith (lørdag).