GOD SOMMER - OG HJERTER TIL JER ALLE - Nibe Festival

GOD SOMMER – OG HJERTER TIL JER ALLE

Der var lagt i ovnen til et jubelår. Vi skulle afvikle den 36. Nibe Festival, og arven var til at forholde sig til. Vi skulle nå nye højder efter rekordfestivalen i 2019.
Sådan blev det ikke. Det satte coronaen en stopper for.  Festivalen kunne den historiske pandemi stoppe, men det lykkedes ikke at kvæle fællesskabet og festen.
Derfor blev festivalugen udødeliggjort. Også selvom Skalskoven og campingområderne ikke var fyldt med glade og forventningsfulde festivalgæster.
 
En ”festival” skabt af jer
Mange af jer lavede festen. Mange af jer skrev og skabte historien derude. Flere hundrede hjemmefestivaler piblede frem her, der og alle vegne. Glæde, gejst, minder, musik, traditioner, troskab, fremtid, fællesskab – uanset hvad, så drejede tingene rundt om Nibe. Både ift. de festivaler der havde været, den der ikke var, og dem der kommer i fremtiden.
Vi var med rundt til nogle af de mange hjemmefestivaler. Det var rørende, motiverende, gribende og glædeskabende af være med på dén tur.
 
Fremtiden ser trods alt lys ud
Ja, det har været mørkt, og vi har til tider været flået ud af fællesskabet – ud af fornøjelserne. NU ser vi frem mod Nibe 2021, som afvikles i uge 26 – nærmere bestemt i dagene 30. juni – 3. juli. 
Vi befandt os, efter Nibe 2019, som nævnt i det som vel bedst kan betegnes som et festivalhøjtryk. Masser af momentum og med en perlerække af rekorder. Den tid kommer tilbage, når lavtrykket, som pandemien har holdt os længe nok i, trækker væk. 
Vi ser frem mod Nibe 2021 på nærmest barnlig vis, og denne gang gør vi det rigtigt i og omkring vores smukke skov.
 
Ha´ en forrygende, festlig og fællesskabende sommer derude.