GIV EN KÆMPE HÅNDSRÆKNING – BYT TIL NIBE 2021

Mandag d. 6. april kom det forbud, som gav så meget mening, men som vi selvfølgelig også frygtede. COVID-19 lukkede forståeligt nok sommeren ned for store forsamlinger. Nibe Festival 2020 var i samme øjeblik aflyst.

Vi har selvfølgelig pt. al fokus på at holde vores festival på ret køl, men er samtidig også på vej mod nye mere rolige ”farvande”. Retningen er nemlig sat mod Nibe 2021, som afvikles i uge 26 – nærmere bestemt 30. juni – 3. juli. 

Vi vil jer så gerne meget mere i 2021
I løbet af i dag modtager vores mange tusinde billetkøbere en mail fra Billetten – vores billetudbyder. Her tilbyder vi, de mange der har købt en festivalbillet eller en boform, mulighed for enten at få en refusion eller overføre billetten til Nibe 2021. 

Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vælger at overføre billetten. Det vil være en gigantisk hjælp, en uvurderlig håndsrækning og en kæmpe tillidserklæring til festivalen.

Via linket http://nibefestival.dk/nibe-festival-2020-er-aflyst.aspx kan I læse meget mere om billetsalget i vores FAQ, som selvfølgelig løbende bliver opdateret.

Uvurderlig opbakning   
Siden aflysningen, har vi gang på gang siddet med gåsehud og en klump i halsen, når vi har læst og hørt, så meget positivt og har fået så meget opmuntring fra så ufatteligt mange kærlige og ærlige bankende festivalhjerter. Vi håber, vores gæster, samarbejdspartnere, foreninger og de mange medhjælpere godt ved, hvor meget den opbakning betyder. 

Vi tror derfor også på fremtiden, og ser nærmest barnligt meget frem til, vi i dagene 30. juni – 3. juli afvikler historiens absolut vigtigste festival i Nibe.