GENDANNET MALURT SPILLER NIBE 2020

Gendannet Malurt spiller Nibe

Malurt – 80’ernes helt store rockhelte – er gendannet og spiller Nibe 2020.

En længe ventet og meget meningsfyldt gendannelse i 40-året for debutalbummet Kold Krig. Og NU er Malurt altså klar til næste års Nibe Festival, hvor de følger Lukas Graham trop på posteren.

Fra politisk protest til populære rockhelte

Ja, det startede med Kold Krig og samfundskritiske numre som ”Kanonføde”, ”Stormsoldater” og ”Lort Nok” tilbage i 1980, og med ét fyldte Malurt, med karismatiske Michael Ehlert Falch i front, de store scener. En popularitet, som kulminerede med Malurts koncert i Forum året efter. En koncert, hvor Bruce Springsteen sensationelt gik på scenen med bandet.

3. gang på Nibe

Malurt blev desværre opløst i 1984 – altså året inden den første Nibe Festival, men blev gendannet igen i 1990 og spillede Nibe i 1991 og 1992, inden bandet i 1994 blev langtidsparkeret.

Nu er parkometeret heldigvis løbet ud, og Malurt ruller trimmet og på nye ”sutter” ud af parkeringshuset. Ud til et hungrende publikum, som fulgte Malurt i 80’erne og 90’erne og et publikum, som er vedligeholdt og udvidet via Michael Falchs succesfulde solokarriere.

Malurt spiller Nibe fredag d. 3. juli.

Fremragende billetsalg

Lukas Graham på plakaten, KÆMPE røde lygter til Nibe 2019, og en drøngodt afviklet festival har sat spor ift. billetsalget. Vi har ALDRIG tidligere på samme tidspunkt leveret så imponerende et billetsalg. 2020 ligner et stort år i Nibe.

Partout- og dagsbilletter kan købes her: http://nibefestival.dk/billetpriser.aspx