Nibe Festival sætter trumf på festen

Netop offentliggjorte navne sætter festen i centrum på sommerens udgave af den nordjyske festival

Nibe Festival kan i dag offentliggøre yderligere tre navne på plakaten til sommerens festival. Der er tale om en samling kunstnere, der kommer til sparke festen op i gear, med fed rap og hårdtslående EDM.
Nibe Festival finder sted 1.-4. juli 2020. Det endelige program forventes at være på plads omkring 1. april.

MORTEN
Har man først sagt EDM, må man også sige MORTEN, og i år har Nibe Festival den store fornøjelse af at byde den aarhusianske DJ velkommen i Skalskoven. MORTEN har længe været med til at tegne den danske EDM-scene, men har især de seneste år markeret sig stærkt på den internationale scene. Han har lavet flere numre i samarbejde med bl.a. David Guetta, heriblandt ”Make It To Heaven” og ”Never Be Alone”, hvor Aloe Blacc leverer vokalen. Nu er MORTEN igen aktuel, denne gang med singlen ”Polar”, som han har udgivet i januar 2020. Vi tør godt love, at hans optræden på Nibe Festival kommer til at være sprængfyldt med fest.

TopGunn
Hele Danmark har sunget og danset til hans flabede lyrik, og til sommer er det atter Nibe Festivals tur, når TopGunn rykker ind i Skalskoven. På sit CV har han en række hits som ”21”, ”Kongens Have”, ”Tilbud” og ”Dejlig”, og i 2019 har han udgivet pladen ”1991”, hvor han arbejder sammen med navne som Benjamin Hav og Lord Siva. TopGunn har næse for en ørehængende tekst, og den til-tider-provokerende-men-altid-charmerende attitude, han er kendt for, gør, at man umuligt kan stå stille, når først TopGunn folder sig ud. Vi er ikke i tvivl om, at der bliver sparket godt og grundigt gang i danserytmerne under Skalskovens trækroner denne sommer!

Faustix
Han blev årets helt store vinder til den seneste udgave af Club Awards 2019, og nu indtager Faustix også Nibe Festival for fuld udblæsning. Med de flotte titler som ”Årets Danske Club Navn”, ”Årets Danske DJ” og ”Årets Danske Producer” i baglommen, er der garanti for en fest uden sidestykke, når Faustix fyrer op. Den danske DJ startede sin karriere, da han var blot 19 år gammel – og siden da har han arbejdet sammen med internationale navne som Diplo, Major Lazer og Chris Brown. Faustix har udgivet musik under eget navn siden 2009, og vi glæder os til at danse med på numre som ”Need You”, ”Thorns” og ”Crying In The Sun”, når solen helt sikkert kommer til at skinne ekstra flot over Nibe Festival denne sommer!

Nibe Festival har tidligere offentliggjort følgende navne: Lukas Graham, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Lars Lilholt Band, Carpark North, Alphabeat, MALURT, Jonah Blacksmith, Clara, Benjamin Hav, Tessa, Jimilian, IAMJJ og Jung.