FREDAGENS PROGRAM

Der er lyd for alle til fredagens udgave af LYDEN AF NIBE. Under teltdugen vil kunstnere som Christopher, Medina, Jonas Blacksmith Trio, Scarlet Pleasure og Carpark North omfavne os med både svedig rock, lækker pop og stemningsfuld folk-rock.

Programmet for fredag d. 2. juli på LYDEN AF NIBE ser således ud:

Kl. 14.00: Christopher (AKUSTISK)
Kl. 15.30: Medina (AKUSTISK)
Kl. 17.15: Jonah Blacksmith Trio
Kl. 19.00: Scarlet Pleasure
Kl. 21.00: Carpark North

Vil du vide mere om de enkelte kunstnere, er de kort præsenteret herunder. Du kan også få det fulde overblik over alle fire dage på LYDEN AF NIBE her.

Christopher (AKUSTISK)

I told you so – det bliver godt igen.

Christopher har samlet noget af ”holdet” til et halvakustisk set til LYDEN AF NIBE. Vi får den store populære sanger og de mange pophits – helt tæt på fredag d. 2. juli.

Som langt størstedelen af de mange bands på LYDEN AF NIBE, så træder Christopher her ind på en scene, som hitmageren for længst er vokset ud af.

Medina (AKUSTISK)

Medina vil meget gerne ud at møde sit publikum – selv i de neddroslede udgaver af koncerter, som sommeren 2021 kan byde på.

Det bringer derfor også sangerinden til LYDEN AF NIBE, hvor hun har samlet et hold musikere til en halvakustisk koncert fyldt med ørehængere som ”Vi To”, ”Ensom” og ”Kun For Mig”.

Jonah Blacksmith Trio

Fra en trio til en anden. Jonah Blacksmith spiller nemlig LYDEN AF NIBE i en tight trioudgave, som selvfølgelig indeholder brødrene Alstrup fra Thy.

Jonah Blacksmith skulle ha´ spillet Stor Scene på den aflyste festival i 2020. En scene, som de skønne Thyboer uden tvivl har vokset sig store nok til. En scene, som havde stået endnu smukkere der midt i Skalskoven iklædt Jonah Blacksmith og numre som ”Monster”, ”Daughter of Jonah” og ”Once You Love”.

Scarlet Pleasure

”What a life, what a night. What a beautiful, beautiful ride. Don´t know where I´m in five, but I´m young and alive. Fuck what they are saying, what a life”.

Vi kender de ord SÅ godt. Vi kender sangen SÅ godt. Vi kender Scarlet Pleasure SÅ godt. Ikke bare her i Danmark, nej også med filmen ”DRUK”, hvor Scarlet Pleasures hit ”What I Life” er gået globalt.

Nu skal Thomas Vinterberg ikke have æren for Scarlet Pleasures store succes. Det er nemlig efterhånden nogle år siden, at Scarlet Pleasure fremadstormende satte sig på et af de øvre trin op til den danske poptrone.

Vi glæder os til at byde Scarlet Pleasure velkommen tilbage til Nibe med hits som netop ”What A Life”, ”Deja vu”, ”Windy” og ”Good Together”.

Carpark North

Hold på hat og briller – Carpark North spiller LYDEN AF NIBE.

Første gang rocktrioen spillede Nibe var på scenen Rocktown. Dengang spillede Carpark North for et lille men udsøgt publikum, som åd trioen råt. Det er en koncert – som de ganske få gæster siden mindes som et unikt øjeblik.

Et unikt øjeblik bliver det helt sikkert også, når Carpark North er tilbage i et lidt større telt for et lidt større publikum. Et øjeblik, hvor trioen træder ud af de store scener, som har været deres hjemmebane de seneste mange år.

We shall be grateful!