Festen og fællesskabet sejrede til Lyden af Nibe

De fire totalt udsolgte dage på Lyden af Nibe blev ikke alene en dundrende succes og en tiltrængt oplevelse for de 4.800 gæster, det blev også et kvantespring i Nibe Festivals genoprejsning. Festen, musikken og fællesskabet sejrede atter.

Aftermovie 2021 – Lyden af Nibe

Køer på græs

Som køer på græs, sådan følte vi os alle under Lyden af Nibe. Uanset om vi taler publikum, medhjælpere, leverandører, samarbejdspartnere eller artister, så var alle præget af glæde og nærmest barnlig begejstring de fire dage på engen ved Limfjorden.

”Det var netop det, vi ville med Lyden af Nibe. Vi ville begejstre og bringe smilet, som altid præger vores festival, tilbage. Og det lykkedes i den grad. Det var meget rørende at stå midt i det her” – udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen. Lyden af Nibe blev afviklet i høj harmoni. Det var meget tydeligt, at de mange gæster havde fokus på fællesskabet og festen. Samtidig blev de nødvendige restriktioner på bedste vis respekteret af alt og alle, uden at det på nogen måde prægede festen i negativ retning. 

Meget rørte og glade artister

Lyden af Nibe var også præget af intense og udadvendte koncerter leveret af artister, som gang på gang udtrykte stor taknemmelig for at komme på græs igen. Der var helt sikkert mange følelser på spil på scenen under Lyden af Nibe.

Følelserne fik også frit løb, da Danmark lørdag aften vandt over Tjekkiet og dermed kvalificerede sig til semifinalen. Det var et stort øjeblik for lørdagens publikum, som selvfølgelig fulgte kampen på storskærm under Lyden af Nibe. En mindeværdig oplevelse, som fik den perfekte og eksklusive oplevelse, da  Alphabeat lukkede lørdagen med ”Danmarks Dynamite” – den officielle danske EM sang.   

Unikke rammer ved HQ

På trods af, at Nibe Festival jo er kendt for en helt unik beliggenhed i Skalskoen, så blev Lyden af Nibe afviklet på det gamle ”engstykke” ved festivalens HQ på Industrivej. 

”Vi er vanvittigt glade for, at vi valgte Industrivej som venue. Vores ”eng” var den ultimative ramme for Lyden af Nibe. Alt kulminerede, når aftensolen gik ned i den spejlblanke Limfjord. Flere lokale sammenlignede Lyden af Nibe med den ”gamle” Nibe Festival tilbage i 90´erne, hvor den blev afviklet på Dyrskuepladsen tæt på fjorden”.

Også en økonomisk succes  

Lyden af Nibe blev ikke afviklet med profit for øje, men derimod var al fokus lagt på at bringe smilet tilbage og fremme fællesskabsfølelsen, hvilket må siges lykkedes.

De fire udsolgte dage, og et lystigt forbrugende publikum sikrer også, at Lyden af Nibe lander sorte tal. 

Fokus er sat mod 2022

Efter et meget velafviklet Lyden af Nibe, så er fokus allerede sat på Nibe Festival 2022, som afvikles i Skalskoven i dagene 29. juni – 2. juli.

”Lyden af Nibe giver os masser af tro på fremtiden. Vores fantastiske frivillige leverede big time, og publikumsmæssigt var det jo også en massiv succes. Det, sammen med det faktum, at ikke mindre end 85 % af de solgte partoutbilletter er overført til 2022, er et tydeligt bevis på, at vi kommer stærkt tilbage i 2022. Det bliver godt igen” afslutter Peter Møller Madsen.

Nibe Festival åbner billetsalget til 2022 og smider de første offentliggørelser i løbet af sensommeren og det tidlige efterår.


De seneste nyheder: