rasmus seebach koncert 2022

Ny tid – Ny musik: Fem nye navne til 2022

Hos Nibe Festival fejrer vi den nye tid og den klare udmelding fra Mette Frederiksen med fem nye navne til årets program, nemlig ArtigearditJonah BlacksmithRasmus SeebachMekdes og Poul Krebs.

Samtidig kan vi afsløre, at der vil komme massive musikalske offentliggørelser den kommende tid – so stay tuned!

Køb din billet til Nibe Festival 2022 her.


ARTIGEARDIT

Det københavnske rap-talent Artigeardit har klatret sig hele vejen til toppen af den danske hiphop-scene, og der er absolut ingen intentioner om at sænke farten eller ambitionerne.

Vi har derfor svært ved at få armene ned, når vi nu kan afsløre, at Artigeardit får fornøjelsen af at åbne Blå Scene onsdag d. 29. juni på Nibe Festival 2022.

RASMUS SEEBACH

Rasmus Seebach Nibe-debuterede på den meget varme festival i sommeren 2010. Siden har Seebach været en ultimativ crowdpleaser, som hver ENESTE gang samler stort set alt og alle på Hestepladsen.

Rasmus Seebach har vundet en plads i hjertet hos utroligt mange danskere, og derfor er det en kæmpe glæde, at vi kan præsentere den talentfulde sanger som en del af musikprogrammet til Nibe Festival 2022.

Rasmus Seebach, den levende hitmaskine, spiller på Nibe lørdag d. 2. juli.

POUL KREBS

Til sommer får vi fornøjelsen af at byde velkommen til en af musikbranchens legender.

Og i år bliver det en helt speciel oplevelse, når Poul Krebs træder ind på scenen i Skalskoven – han har nemlig annonceret, at dette bliver den sidste festivaltour.

Blå Scene stopfyldes helt sikkert onsdag d. 29. juni  til sympatiske Krebs’ sidste ”dans” i Nibe.

MEKDES

Mekdes claimede sin plads på den danske musikscene i 2018, hvor hun hurtigt vandt publikum med sin smukke og energiske sangstemme.

Koldingenserens overlegne vokal, ærlige tekster og sjælefulde blanding af r’n’b, pop og soul er en klasse for sig, og derfor er vi glade for at kunne præsentere det lysende soul-stjerneskud på Nibe Festival 2022.

JONAH BLACKSMITH

Jonah Blacksmith, anført af brødrene Simon og Thomas Alstrup, har i løbet af de seneste år positioneret sig stærkt og markant på den danske scene.

I 2022 gentager vi succesen, og de syv gæve gutter fra Thy er endnu en gang klar på at imponere Nibe-publikummet med sange fra deres tidlige og seneste album, der har fået massiv airplay på landets radiostationer.

Jonah Blacksmith spiller på Nibe lørdag d. 2. juli.