FAQ Børnearmbånd

Nibe Festival 2023 var bragende udsolgt, og vi har aldrig været større. Det betyder også, at vi er nødt til at forholde os til, at tingene ændrer sig, og at vi ikke bare kan gøre, som vi plejer.

For at gøre Nibe endnu mere sikker, indfører vi betalingsarmbånd til børn fra 7 år til og med 12 år. Alle indtægter går ubeskåret til et velgørende formål – i 2024 er det Julemærkehjemmene.

Få svar på alle dine spørgsmål herunder eller læs vores artikel om samme nyhed her.


Hvorfor indfører Nibe Festival børnearmbånd?

Kort sagt for at gøre festivalen endnu mere sikker. 

Nibe Festival 2023 var bragende udsolgt. Vi har med andre ord aldrig været større. Det betyder også, at vi er nødt til at forholde os til, at tingene ændrer sig, og at vi ikke bare kan gøre, som vi plejer.

Vi har et stort behov for at vide, hvor mange børn der er i skoven. Det har vi indtil nu først vidst i løbet aftenen på de enkelte dage, og det er uholdbart. Derfor har vi valgt at sætte et begrænset antal børnearmbånd i salg for at holde styr på antallet af børn i skoven.


Hvad er et børnearmbånd?

Børnearmbåndet er til børn fra 7 år t.o.m. 12 år, der gerne vil med til Nibe Festival. Børn i denne aldersgruppe skal bære et gyldigt børnearmbånd på Nibe Festival samt være i følgeskab med en voksen (dvs. en person over 18 år). Festivalen fraråder generelt, at børn under 13 år befinder sig på festivalpladsen efter kl. 20.00.


Hvad koster et børnearmbånd?

Børnearmbåndet koster 200 kroner og giver adgang til alle fire dage i Skalskoven. Det er samme pris, hvis børnearmbåndet kun benyttes til en enkelt dag eller to. 

Alle indtægter fra børnearmbåndet går i 2024 ubeskåret til Julemærkehjemmene. 


Hvor kan jeg købe børnearmbåndet?

Børnearmbåndet bliver sat i salg på nibefestival.dk samme tid som vores partoutbilletterne. Billetsalget starter tirsdag d. 5. september kl. 10. Der vil være et begrænset antal børnearmbånd til salg.


Kan jeg både købe børnearmbånd til alle fire dage (partout) og som dagsarmbånd?

Nej, det er det samme armbånd. Børnearmbåndet giver adgang til alle fire dage i Skalskoven. Det er derfor også samme pris, hvis børnearmbåndet kun benyttes til en enkelt dag.


Kan jeg stadig få mit yngre barn gratis med?

Ja. Børn under 7 år kan medtages gratis ifølge en voksen med armbånd. Festivalen fraråder generelt, at børn under 13 år befinder sig på festivalpladsen efter kl. 20.00.


Kommer der færre børnearmbånd i 2024?

Nej, antallet af børnearmbånd er sat ud fra det antal, der blev påsat i 2023. Så med andre ord er loftet 2023 antallet.


Hvorfor skal børnearmbåndet koste penge?

Når vi har valgt at prissætte børnearmbåndet til 200 kr., så skyldes det, at vi på den måde får styr på antallet af børn i den antalsmæssigt største aldersgruppe. Er armbåndet gratis, så har vi desværre erfaring med, at mange bestiller et armbånd uden at bruge det og dermed tager en plads fra en anden. Det vil, som tidligere, resultere i en stor gråzone ift. antal børn skoven. Prisen er derfor med til at forpligte købet og sikre os den korrekte data. 

Indtægterne fra børnearmbåndet går i 2024 ubeskåret til Julemærkehjemmene.


Hvad går indtægterne fra børnearmbåndet til?

Indtægterne fra børnearmbåndet går ubeskåret til et velgørende formål. I 2024 går pengene ubeskåret til Julemærkehjemmene. Læs mere om Julemærkehjemmene her

Hvert år vælger vi et nyt velgørende formål, der skal modtage indtægterne fra børnearmbåndet.


Hvor får mit barn armbåndet på?

Det gør dit barn ifølge med en voksen (dvs. en person på minimum 18 år) ved armbåndspåsætningen – enten ved hovedindgangen eller ved indgangen til Camp Øst.


Skal der vises ID ved armbåndspåsætningen? 

Ja, vores frivillige kan spørge til ID, så hav det klar, når I ankommer til armbåndspåsætningen.