Enestående og spektakulær koncert med Lukas Graham d. 13. august

Efter en veloverstået og succesfuld Nibe Festival venter der nu nye store kulturelle oplevelser i Aalborg-området. En af dem er Lukas Graham – In The Round, som afvikles på Trekanten i Hvorup lørdag d. 13. august.

Nibe Festival er via Lyden Af Nibe, og i samarbejde med DTD Concerts, Musikkens Hus og United Stage arrangør af det store, enestående arrangement.

Spektakulært format

Det bliver ikke en normal Lukas Graham-koncert, som dem der igennem det seneste årti har fyldt de store festivalpladser og arenaer. In The Round-koncerterne, som bandet kun spiller seks af hen over sensommeren, er spektakulære 360 graders-koncerter, hvor den runde scene er placeret midt i publikumskaren. Det bliver en enestående oplevelse.

Få billetter tilbage

Koncerten med Lukas Graham er eksklusiv. Derfor er det heller ikke overraskende, at der nu kun er få billetter tilbage til koncerten d. 13. august. Få fingrene i nogle af de sidste billetter her.

Vil du være frivillig?

Hvis du vil være frivillig til Lukas Graham-koncerten i Aalborg, så send en mail til jannie@nibefestival.dkDer er blandt andet behov for hjælp til:

  • Bemanding af barer
  • Styring af parkering
  • Indgangstjek
  • Opstilling og nedtagning

Vagterne på koncertdagen ligger kl. 15:30 – 22:00 og kl. 18:00 – 01:00, og her er der fri mulighed for at byde ind på det tidsrum, der passer dig.

Som tak for din indsats som frivillig kvitterer vi med god stemning, et fedt fællesskab og et brag af en takkefest senere på året.