Eksklusivt salg af 150 partoutbilletter  

Nåede du ikke at få en partoutbillet til Nibe 2024? Så har du chancen nu.  

I starten af september blev vores partoutbilletter til 2024 udsolgt på rekordtid – det tog kun en uge! Men fortvivl ikke. Vi har fundet 150 partoutbilletter, som var i overskud blandt vores fantastiske samarbejdspartnere, og dem sætter vi til salg fra i morgen onsdag d. 29. november kl. 10.00 på www.nibefestival.dk.  

Det er din eksklusive chance for at sikre dig adgang til sommerens festival i Skalskoven alle fire dage, så sørg for at være klar til at slå til, når salget åbner!  

De 150 partoutbilletter sælges efter først-til-mølle-princippet. 

  • Salgsstart: 29. november kl. 10.00 på www.nibefestival.dk 
  • Pris: 2.175 kr. pr. partoutbillet (ekskl. gebyr) 
  • Max antal: max 6 billetter pr. køb 
  • Kø-system: Du kan tilgå købssiden fra kl. 09:00, men først kl. 10.00 bliver alle billetkøbere sendt til købssiden på Billetten.dk efter lodtrækning. 

Sæt en påmindelse i morgen kl. 10, så du ikke går glip af denne unikke mulighed for at sikre dig en partoutbillet til Nibe Festival 2024. 

“Vi kan tydeligt mærke, at der er en stor efterspørgsel og et kæmpestort undertryk, og vi ville selvfølgelig ønske, at vi kunne gøre endnu flere glade med en partoutbillet, men vi har på intet tidspunkt overvejet at sætte flere billetter i salg end til rekordfestivalen i 2023”, fortæller festivaltalsmand Peter Møller Madsen. 

FLERE OFFENTLIGGØRELSER PÅ VEJ

Vi har allerede offentliggjort James Blunt (onsdag), Suspekt (onsdag) og Ukendt Kunstner (torsdag). Flere offentliggørelser følger inden dagsbilletsalget d. 5. december kl. 10.00.