Eksklusiv koncert med Suspekt i Støberiet - Nibe Festival

Eksklusiv koncert med Suspekt i Støberiet

Opdatering onsdag den 8. september kl. 11 – koncerten er nu udsolgt!

Det kan godt bli’ vildere!

Suspekt var vilde med Støberiet, Nibe Festivals spillested og kulturrum, som var indrettet som backstageområde, da de i sommers spillede på Lyden af Nibe.

Her vil vi gerne spille – sagde de, og det sker så d. 1. december, hvor Suspekt giver en særdeles eksklusiv koncert i Nibe.

Suspekt – indbegrebet af Nibe

Der hersker ingen tvivl om, at Suspekt er indbegrebet af Nibe. De har spillet på samtlige festivaler i Nibe, siden de debuterede på Blå Scene i 2007, og vi håber da, at den tradition vil fortsætte i årene frem.

Suspekt var selvfølgelig også rosinen i pølseenden, da vi i festivalugen afviklede fire fantastiske og uforglemmelige dage til Lyden af Nibe.

Suspekt på Nibe Festival, 2019

Emil Lange varmer op

Det bliver også til et kærkomment gensyn med Emil Lange, som jo også spillede til Lyden af Nibe denne sommer.

Den populære DJ, som, ud over det tætte samarbejde med netop Suspekt, også hitter med egne numre som ”10 år”, ”Det Her” og ”Langt Liv”, overlader med garanti et tændt publikum til Suspekt.

Første stående koncert i Støberiet

Vi har efterhånden afviklet en del siddende koncerter i Støberiet. Michael Falch, Hush, Allan Olsen, Lilholt, Lars Hjortshøj, The Powls, The Bats, Mick Øgendahl og Hjalmer er blandt artister, som tidligere har båret festivalens DNA ind i Støberiets unikke rammer.

Nu kommer så langt om længe den første koncert med et stående publikum, og selvfølgelig bliver det med Suspekt.

Presale starter på onsdag kl. 10

Billetsalget til den ekstraordinære Suspekt koncert d. 1. december åbner onsdag den 8. september kl. 10, hvor Nibe Festivals nyhedsbrevsmodtagere får eksklusiv adgang til presale. Hvis der herefter er flere billetter tilbage, sætter vi resten til salg torsdag den 9. september her på hjemmesiden. Og ja, det er eksklusive rammer, så der sættes udelukkende 320 billetter til salg.

Dørene åbner kl. 19, og Emil Lange spiller kl. 20, inden Suspekt går på scenen i Støberiet.