Campingsalget starter 7. februar kl. 10

Er du til luksus eller traditionel festivalstil? Campingvogne eller telt? Lille eller stor lejr? Ro eller fest? Bare rolig – Nibe er for alle, så prik til din bedste festival-buddy og find din overnatning til Nibe 2023.

Vi har to campingområder – Camp Øst og Camp Vest – og der er rig mulighed for at finde lige præcis den overnatning, der matcher dit festivaltemperament. 

CampPlaceringAntal personerOvernatningLukket områdeBadToiletStrømMorgenmadOpstillet teltCaravanpladsPris
Gratis campingCamp ØstTeltNej30 kr.FællesNejTilkøbesTilkøbesGratis
ResortetCamp VestOp til 4 personer
(300 kr. pr. ekstra person)
Opstillet tunnelteltJaGratisEgne i lukket områdeNejInkl. brunchJaNej3.000 kr.
Lux CampCamp VestOp til 4 personer
(250 kr. pr. ekstra person)
Telt eller
campingvogn/autocamper
JaGratisEgne i lukket områdeGratisInkl. morgenmadNejJa – med eller uden fortelt1.200-1.400 kr.
Camp KarmaCamp ØstOp til 4 personer
(250 kr. pr. ekstra person)
Telt, opstillet telt eller campingvogn/autocamperJaGratisEgne i lukket områdeGratisTilkøbesTilkøbes – uden fortelt700 – 1.800 kr.
CaravanpladsCamp ØstCampingvogn,
autocamper mm.
Nej30 kr.FællesNejNejJa500
Opstillet teltCamp Øst2- eller 4-personers teltTeltNej30 kr.FællesNejJaNej700 – 1.200 kr.

GRATIS CAMP

Ved køb af en partoutbillet får du adgang til gratis overnatning på Rød Camp og Grøn Camp. De er begge placeret på campingområdet Camp Øst, der åbner tirsdag d. 27. juni kl. 18:00 og lukker søndag d. 2. juli kl. 12:00.

Ved køb af en dagsbillet har du adgang til gratis overnatning på Rød Camp og Grøn Camp den pågældende dag og nat – udtjekning skal ske om formiddagen dagen derpå. 

På Camp Rød og Camp Grøn får du gratis toiletter, bad til 30 kr. og et fedt aktivitets-, lounge- og oplevelsesområde med daglige events og koncerter. Campområdet er placeret i centrum af fest og farver og har sin helt egen scene – Grøn Scene. Læs mere om Camp Øst eller få et overblik herunder.

Rød Camp 

Temaet for Rød Camp er: Fest, fest og mere fest! Når du ligger på Rød Camp, ligger du midt i festens epicenter. Rød Camp er placeret lige ved siden af camp-scenen og festteltet. Du er derfor garanteret en teltplads med masser af gang i den. 

Hvis I er en gruppe på 50 personer eller derover, der gerne vil lægge sammen på Rød Camp, er der mulighed for at reservere et helt teltområde, hvor du og dine kammerater frit kan slå telt op og lave en lejr sammen. Reservation af teltområde er gratis og sker ved henvendelse til camping@nibefestival.dk.

Grøn Camp 

Grøn Camp ligger placeret længst væk fra det lidt mere højlydte scene- og loungeområde på Camp Øst. Som beboer på Grøn Camp kan derfor se frem til lidt mere nattero og lidt mindre natterenderi.  

Grøn Camp adskiller sig også fra de øvrige områder gennem et øget fokus på bæredygtighed og renlighed. I løbet af hele festivalen hjælper campens beboere hinanden med at holde campen ren, og der vil løbende blive integreret forskellige bæredygtige initiativer. 

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.

LUX CAMP

Lux Camp er placeret på Camp Vest, der er et nyt camp-område på Nibe Festival. Området findes på engen ved foden af Nibe-hækken, hvilket skaber en helt unik stemning og den smukkeste udsigt over Limfjorden. På Lux Camp er servicen i højsædet, idet der ydes service til alle pladser det meste af døgnet. Morgenmad er også med i prisen, så man starter aldrig dagen på tom mave.

Ordet hygge er et ord, der kun kan bruges for lidt om dette område, og på Lux Camp er der derfor også aktiviteter kun forbeholdt campens gæster. Sidst, men ikke mindst er der nattero, så man som gæst kan lade batterierne op og være frisk til næste dag.

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.

RESORTET

Oplev Nibe Festival med service til op over begge ører! Ønsker du at pakke let og ønsker du i bund og grund bare en lidt mere lækker og eksklusiv festival ud over det sædvanlige? Så er Resortet lige stedet for dig.

Resortet er vel nok Nibe Festivals mest eksklusive område, og området er placeret på det nye Camp Vest. Resortet er en camp, hvor der allerede er opstillet tunneltelte med plads til 4 personer, der serveres lækker brunch til gæsterne og de har egne bad og toiletforhold. Derudover er servicen i højsædet og personalet laver aktiviteter forbeholdt de gæster, der bor på denne camp. Det er ren luksus.

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.

CAMP KARMA

Camp Karma er designet til dig der er vild med tanken om god plads, gratis bad, egne toiletter, mulighed for at forudbestilt morgenmad og hygge med vennerne – også i et eksklusivt bar- og loungeområde..

På Camp Karma er du stadig en del af det festlige miljø på Camp Øst, men du får adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet og området appellerer til mere hygge og god KARMA end høj puls og vild fest. For at sikre eksklusiviteten, karmaen og hyggen, er der kun adgang til området for dig, der bærer Camp Karma-armbånd. 

På Camp Karma kan du både overnatte i opstillet eller medbragt telt, egen campingvogn, autocamper eller camplet.

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.

CARAVANPLADS

Camp Øst er der mulighed for at tilkøbe en campingvognsplads, så du kan medbringe din egen campingvogn, camplet eller lignende. Pladserne ligger i bunden af Camp Øst – længst væk fra Grøn Scene og aktivitetsområdet, så der er mere ro om natten.

Campingvognspladserne er for dig, der ønsker lidt mere komfort, men samtidig ønsker at være midt i festens centrum.

Der vil ikke være mulighed for strømtilslutning.

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.

OPSTILLET TELT

Gider du heller ikke at døje med teltpløkker og inderdug, når du skal på festival? Du kan slippe for alt besværet ved at tilkøbe et opstillet telt på Camp Øst. Vi sørger for, at teltet er klar til dig ved ankomst.

Køb her fra tirsdag d. 7. februar kl. 10.00.