festivaller danmark

Campingsalget starter 1. marts kl. 10

Telt eller campingvogn? Luksus eller det traditionelle festivalliv? Campingsalget til Nibe Festival 2022 starter tirsdag d. 1. marts kl. 10.

Skal du overnatte på Nibe Festival, og er du lidt i tvivl om, hvilken boform, der passer dig bedst? På Nibe Festivals nye campingområder – Camp Øst og Camp Vest – er der rig mulighed for at finde lige præcis den boform, der matcher dit festivaltemperament. Læs mere om de forskellige boformer, der er mulige at tilkøbe på Nibe 2022 herunder.

Vær opmærksom på, at en partout- og dagsbillet inkluderer gratis teltovernatning på Rød Camp, Gul Camp eller Grøn Camp i campingområdet Camp Øst. Hvis det drejer sig om en dagsbillet, skal du blot checke ud fra festivalen formiddagen efter.

Køb billet og boform inden prisstigning

Pst.. Prisen på partout- og dagsbilletter til Nibe 2022 stiger tirsdag d. 1. marts kl. 23:59, så du kan med fordel købe både billet og boform inden.

LUX CAMP

Lux Camp er placeret på Camp Vest, der er et nyt camp-område på Nibe Festival. Området findes på engen ved foden af Nibe-hækken, hvilket skaber en helt unik stemning og den smukkeste udsigt over Limfjorden. På Lux Camp er servicen i højsædet, idet der ydes service til alle pladser det meste af døgnet. Morgenmad er også med i prisen, så man starter aldrig dagen på tom mave.

Ordet hygge er et ord, der kun kan bruges for lidt om dette område, og på Lux Camp er der derfor også aktiviteter kun forbeholdt campens gæster. Sidst, men ikke mindst er der nattero, så man som gæst kan lade batterierne op og være frisk til næste dag.

Køb her fra d. 1. marts kl. 10.

RESORTET

Oplev Nibe Festival med service til op over begge ører! Ønsker du at pakke let og ønsker du i bund og grund bare en lidt mere lækker og eksklusiv festival ud over det sædvanlige? Så er Resortet lige stedet for dig.

Resortet er vel nok Nibe Festivals mest eksklusive område, og området er placeret på det nye Camp Vest. Resortet er en camp, hvor der allerede er opstillet tunneltelte med plads til 4 personer, der serveres lækker brunch til gæsterne og de har egne bad og toiletforhold. Derudover er servicen i højsædet og personalet laver aktiviteter forbeholdt de gæster, der bor på denne camp. Det er ren luksus.

Køb her fra d. 1. marts kl. 10.

CAMP KARMA

Camp Karma er designet til dig der er vild med tanken om god plads, gratis bad, egne toiletter, mulighed for at forudbestilt morgenmad og hygge med vennerne – også i et eksklusivt bar- og loungeområde..

På Camp Karma er du stadig en del af det festlige miljø på Camp Øst, men du får adgang til en række fordele og faciliteter, der forsøder festivallivet og området appellerer til mere hygge og god KARMA end høj puls og vild fest. For at sikre eksklusiviteten, karmaen og hyggen, er der kun adgang til området for dig, der bærer Camp Karma-armbånd. 

På Camp Karma kan du både overnatte i opstillet eller medbragt telt, eller i din egen campingvogn eller camplet med mulighed for strømtilslutning. 

Køb her fra d. 1. marts kl. 10.

CAMPINGVOGN PÅ CAMP ØST

Camp Øst er der mulighed for at tilkøbe en campingvognsplads, så du kan medbringe din egen campingvogn, camplet eller lignende. Pladserne ligger placeret langs skovbrynet med udsigt ud over Limfjorden – tæt på både købmandsbutik, toiletter, scene- og loungeområde. Campingvognspladserne er for dig, der ønsker lidt mere komfort, men samtidig ønsker at være midt i festens centrum.

Der vil ikke være mulighed for strømtilslutning.

Køb her fra d. 1. marts kl. 10.

OPSTILLET TELT PÅ CAMP ØST

Gider du heller ikke at døje med teltpløkker og inderdug, når du skal på festival? Du kan slippe for alt besværet ved at tilkøbe et opstillet telt på Camp Øst. Vi sørger for, at teltet er klar til dig ved ankomst.

Køb her fra d. 1. marts kl. 10.


MUSIKPROGRAM 2022

Lige nu er følgende navne offentliggjort:

Black Eyed Peas (US), Martin Jensen, Suspekt, Drew Sycamore, Alex Vargas, Jada, Tobias Rahim, MALURT, Gnags, Tessa, Cheff Records (TopGunn, Kidd, Klumben, ELOQ), Faustix x Ude Af Kontrol, Benjamin Hav & Familien, Artigeardit, Clara, Poul Krebs, Rasmus Seebach, Mekdes, Michael Learns To Rock, Jonah Blacksmith, Dopha, Dizzy Mizz Lizzy, Joyce, Burhan G og Andreas Odbjerg.

Se også musikprogrammet her.